Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Θρίλερ η υπόθεση Παντελίδη! Η μητέρα του ζητά να μάθει πως προκλήθηκε η τρύπα στο παντελόνι του γιου της!
Θρίλερ η υπόθεση Παντελίδη! Η μητέρα του ζητά να μάθει πως προκλήθηκε η τρύπα στο παντελόνι του γιου της!

Θρίλερ η υπόθεση Παντελίδη! Η μητέρα του ζητά να μάθει πως προκλήθηκε η τρύπα στο παντελόνι του γιου της!

Το χτύπημα στο δεξί γόνατο του παιδιού της δείχνει πώς ο τραγουδιστής κατα κάποιο τρόπο σύρθηκε στο έδαφος πριν το τροχαίο.

Η έρευνα της οικογένειας Παντελίδη για τα ακριβή αίτια του θανάτου του Παντελή καθώς και όσα συνέβησαν πρίν την μοιραία στιγμή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η μητέρα του Αθηνά, τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να παραλάβει τις φωτογραφίες του παιδιού της.
Είναι δεδομένο πώς υπάρχουν φωτογραφίες απο τη νεκροψία — νεκροτομή, οι οποίες δεν έχουν δοθεί στην οικογένεια και αναμένεται να εξεταστούν απο την ομάδα των επιστημόνων που λειτουργούν για λογαριασμό της.
Σύμφωνα με το nassosblog, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου προσπαθεί να μάθει πώς προκλήθηκαν και αν ήταν τελικά προθανάτια τα χτυπήματα στο σώμα του Παντελή.

Την ίδια στιγμή το θρίλερ με το τί έγινε πρίν το τροχαίο συνεχίζεται. Πέρα απο τα χαλίκια που βρέθηκαν στο πρόσωπο του Παντελή υπάρχει και μια ένδειξη στο δεξί γόνατο του παιδιού τους. Η τρύπα που υπάρχει σε ένα σημείο του παντελονιού του, η οποία ωστόσο δεν έχει περάσει μέσα απο το ύφασμα-για να είναι για παράδειγμα απο την μπάρα-δείχνει πώς ο τραγουδιστής κατα κάποιο τρόπο σύρθηκε στο έδαφος.

Εύλογα η κυρία Αθηνά, όπως και κάθε μάνα ψάχνει να λύσει το μυστήριο και και ζητά να μάθει τι συνέβη πρίν απο το τροχαίο. Άλλωστε όλοι διερωτώμαστε γιατί η παρέα έκανε μια απόσταση 4 λεπτών σε 35 λεπτά…

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend