Home ΛΑΡΝΑΚΑ O γνωστός Άλεξ της πόλης μας στο LarnakaTV, ο εγγαστρίμυθος που τρελαίνει κόσμο, η Άννα Βίσση και σας λέμε να μην τον συναντήσετε ποτέ, δείτε γιατί… (videos)
O γνωστός Άλεξ της πόλης μας στο LarnakaTV, ο εγγαστρίμυθος που τρελαίνει κόσμο, η Άννα Βίσση και σας λέμε να μην τον συναντήσετε ποτέ, δείτε γιατί… (videos)

O γνωστός Άλεξ της πόλης μας στο LarnakaTV, ο εγγαστρίμυθος που τρελαίνει κόσμο, η Άννα Βίσση και σας λέμε να μην τον συναντήσετε ποτέ, δείτε γιατί… (videos)

Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελες να συναντήσεις στον δρόμο σου. Είναι ικανός με το σπάνιο χάρισμα του να σε τρελάνει. Να σε κάνει να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο και να μην ξέρεις από πού σου έχει έρθει.

Ο λόγος για τον κ. Αλέκο ή Άλεξ όπως είναι πιο γνωστός μέσα από τα σατιρικά του βίντεο. Το larnakaonline τον συνάντησε μιας και θέλαμε να γνωρίσουμε από κοντά το ιδιαίτερο χάρισμα του. Ο κ. Αλέκος λοιπόν είναι εγγαστρίμυθος.

Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μιλάει χωρίς να κουνά τα χείλη και το στόμα του. Μπορεί να είναι δίπλα σου, να σου μιλάει κι εσύ να πιστεύεις ότι η φωνή έρχεται από κάπου μακριά.

Με αυτό το ξεχωριστό ταλέντο αλλά και χάρισμα ξεκίνησε εδώ και χρόνια να κάνει αόρατο φακό και να τρελαίνει κόσμο.

Διαβάστε κάποιες από τις ατάκες του πιο κάτω, δείτε το βίντεο με την συνέντευξη και προσοχή στον δρόμο, γιατί αν τον συναντήσετε μπορεί να σας αποτρελάνει…

«Με πρότεινε ο Σάββας Κοσιάρης, ενώ και η Άννα Βίσση μου είχε πει ότι αυτά που κάνεις είναι λεφτά στην τσέπη σου».

«Το να είσαι εγγαστρίμυθος θέλει και καλλιέργεια».

*Προς το τέλος της συνέντευξης κάνει τα “μαγικά” του. 

«Βρεθήκαμε 6-7 εγγαστρίμυθοι παγκύπρια για να συνεργαστούμε αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν».

«Ο κόσμος με ρωτά αν μπορεί να κάνει αόρατο φακό. Φυσικά μπορεί. Είναι δύσκολο όμως. Είναι κάτι διαφορετικό. Κάναμε τελευταία γυρίσματα με παπαγάλο στην Λήδρας».

«Οι τελευταίες μου σάτιρες ήταν από τις καλύτερες».

«Έχω κάποιες σκέψεις τώρα αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα το ψάξω με κάποιο κάμεραμαν να το κάνω».

«Μιλώ με τα πνεύματα και πολλοί πήραν να καπνιστούν κιόλας…».

«Υπάρχει κόσμος που φοβάται πολύ».

Απολαύστε και άλλα σατιρικά βίντεο από τον κ.Αλέκο:

Send this to a friend