Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Θαλάσσιος Μαραθώνιος για ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Θαλάσσιος Μαραθώνιος για ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Θαλάσσιος Μαραθώνιος για ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Πραγματοποιείται το Σάββατο, 25 Ιουνίου, για τρίτη χρονιά, ο Θαλάσσιος Μαραθώνιος, ο οποίος έχει γίνει πλέον θεσμός, και όπως και πέρσι η ομάδα των κολυμβητών θα διανύσει διαδρομή 8 χιλιομέτρων σε ανοιχτή θάλασσα, με σκοπό την ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η ομάδα των κολυμβητών, η οποία θα ξεκινήσει στις 06:30, από το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού, στο Δασούδι, στη Λεμεσό, και θα καταλήξει στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant, γύρω στις 10.00, αποτελείται από τους: Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, Στάθη Μανώλη, Μιχάλη Ζαννέτο, Ανδρέα Τέκλο, Γιάννο Ηλιάδη, Μαρία Χαραλάμπους, Sergei Gudaev, Απόστολο Ψαρά, Πάρη Φλουρέντζου.

Τρόποι εισφοράς

Για να στήριξη της προσπάθεια τους: SMS στο 7060: κωδικός CAS (κενό) 3, για εισφορά €3, κωδικός CAS(κενό) 5, για εισφορά €5.

Εισφορές επίσης γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου: https://eshop.anticancersociety.org.cy/el/make-a-donation με περιγραφή «Θαλάσσιος Μαραθώνιος», και μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό: 357035682126, ΙΒΑΝ CY40002001950000357035682126 (Τράπεζα Κύπρου) – Σημείωση στην περιγραφή: «ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ».

Όπως αναφέρει ο πρωτεργάτης της διοργάνωσης αυτής, ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, «σκοπός της φιλανθρωπικής αυτής ενέργειας είναι αφενός η οικονομική στήριξη των υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας, που παρέχει δωρεάν εδώ και 50 χρόνια ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους και αφετέρου η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στο θέμα καρκίνος που δυστυχώς παίρνει διαστάσεις στην κοινωνία μας».

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους κολυμβητές για τη συμμετοχή τους και τη συλλογική προσπάθεια τους και ιδιαίτερα τον Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, που συνεχίζει αυτή την πρωτοβουλία για τρίτη χρονιά.

Η ομάδα των κολυμβητών ευχαριστεί θερμά τη Λιμενική Αστυνομία και την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού που θα τους συνοδεύσει σε όλη τη διαδρομή και το Κοινοτικό Συμβούλιο Παρεκκλησιάς για τη φιλοξενία στον τερματισμό.

Η όλη ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

Send this to a friend