Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Χαμογελά ξανά η οικογένεια του Ολύμπιου:«Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω» (BINTEO)
Χαμογελά ξανά η οικογένεια του Ολύμπιου:«Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω» (BINTEO)

Χαμογελά ξανά η οικογένεια του Ολύμπιου:«Δεν έχω λόγια να πω πως νιώθω» (BINTEO)

Χαμογελά ξανά η οικογένεια του Ολύμπιου. Η ζωή τους άλλαξε με το νέο τους σπίτι, αφού ζούσαν σε άθλιες συνθήκες και αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομία προβλήματα.

Η παρέμβαση της εθελοντικής ομάδας «Προσφέρω απλόχερα» και οι οπαδοί του ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσης ήταν καθοριστική για την οικογένεια.

Εθελοντές και συμπολίτες μας πρόσφεραν χρήματα για να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό και έγινε δυνατή η ενοικίαση διαμερίσματος ώστε η διαβίωση του Ολύμπιου και της οικογένειάς του να γίνει ευχάριστη.

Μέλος του ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσης δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ: «Μαζεύτηκαν 20 άτομα. Με δικά τους οχήματα βοήθησαν στην μετακόμιση της οικογενείας», ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι ο νονός του νεογέννητου παιδιού της οικογένειας.

Φανερά χαρούμενος, ο Ολύμπιος ανέφερε: «δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που μας στήριξαν και σ΄ένα μήνα έχουμε το δικό μας σπίτι με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ζώ σε ένα σπίτι ζεστό, που δεν μπαίνουν νερά, που μπορούμε να κάνουμε μπάνιο σαν άνθρωποι και μπορούμε να περάσουμε ώρες χωρίς προβλήματα και έγνοιες».

«Είμαστε όλη μέρα χαρούμενοι. Είναι η πρώτη φορά που μένουμε σ΄ένα σπίτι που δεν φοβόμαστε τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα», είπε.

Send this to a friend