Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Αφύπνιση με Ντομπρασίνοβιτς και τώρα συνέχεια!
Αφύπνιση με Ντομπρασίνοβιτς και τώρα συνέχεια!

Αφύπνιση με Ντομπρασίνοβιτς και τώρα συνέχεια!

Μετά και τα ανεπιτυχείς αποτελέσματα του Ερμή στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι άουτ η άφιξη του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έφερε και την αφύπνιση στους παίκτες. 

Ο Ερμής πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας με 1-0 κόντρα στην ΕΝΠ και ο “Ντόμπρα” έκανε το καλύτερο ντεμπούτο που θα μπορούσε.

Όμως ο Ερμής δεν πήρε απλά μόνο τη νίκη, είχε μάλιστα και πολύ καλή εμφάνιση, καθώς στο αμυντικό κομμάτι ήταν αρκετά καλά στημένος και στην επίθεση δημιούργησε προβλήματα στην ΕΝΠ.

Ένα από τα θετικά για τον Ερμή είναι το γεγονός ότι ο Ρουσιάς σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε στα 11 γκολ αλλά και η εκπληκτική εμφάνιση του Καικέ, ό οποίος μετά το λάθος που έκανε με τη Νέα Σαλαμίνα, χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση για να πάρει ξανά τα πάνω του, πράγμα που έγινε, καθώς έγινε ο ήρωας κόντρα στην ΕΝΠ, αποκρούοντας πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Όμως από το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ προέκυψε και ένα αρνητικό, καθώς ο Φόλπρεχτ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα, πράγμα που ανησύχησε τον Ντομπρασίνοβιτς  και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Όπως και να έχει το ζητούμενο για τον Λούκα Φανιέρο με την άφιξη του “Ντόμπρα” έγινε, δηλαδή να γίνει αφύπνιση της ομάδας και να έρθει η νίκη.

Από εδώ και πέρα όμως πρέπει να υπάρξει και συνέχεια από τους παίκτες του Ερμή για να γλιτώσουν τη διαβάθμιση.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend