Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παπαθανασίου στο {LS}: «Είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο, δεν σταματώ άμεσα το ποδόσφαιρο»
Παπαθανασίου στο {LS}: «Είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο, δεν σταματώ άμεσα το ποδόσφαιρο»

Παπαθανασίου στο {LS}: «Είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο, δεν σταματώ άμεσα το ποδόσφαιρο»

Το LarnakaSports επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και τεχνικό διευθυντή του Ερμή, Ανδρέα Παπαθανασίου.

Ο Ανδρέας αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας, την σημαντικότητα της νίκης επί της ΕΝΠ αλλά και για το παιχνίδι απέναντι στην Καρμιώτισσα. Επίσης έστειλε το μήνυμα του για τον Ρουσιά και την, ενώ αναφέρθηκε και για τον Καικέ.

Τέλος τόνισε ότι η διοίκηση του Λούκα Φανιέρου δεν χρωστά κανέναν μισθό στους παίκτες και είναι πέρα για πέρα τυπική στις υποχρεώσεις της. Ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: «Είναι πολύ καλός προπονητής, πολύ μεγάλη προσωπικότητα, είναι τιμή μας που τον έχουμε στην ομάδα, γνώστης του ποδόσφαιρου και κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο μας εαυτό, αυτό είναι το πιο σημαντικό, καθώς μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να βγάλει το 100% μας και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ομάδα: «Είναι πάρα πολύ σημαντική, δίνει ψυχολογία στην ομάδα για το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καρμιώτισσα και είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Καικέ: «Μετά τα ατυχή συμβάντα που έγιναν στις προηγούμενες εβδομάδες, όλοι κάνουν λάθη, ο Καικέ είναι νεαρός αλλά αρκετά εξελίξιμος και απέναντι στην ΕΝΠ έδειξε το πραγματικό του εαυτό και χάρισε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς».

Για τον Ρουσιά: «Δείχνει τον καλό του εαυτό, φέτος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και κατά την άποψη μου με τέτοιες εμφανίσεις αξίζει σίγουρα την κλήση στην Εθνική, ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι είσαι σε ηλικία 37 χρόνων και αγωνίζεσαι στο πιο ψηλό επίπεδο στην Κύπρο: «Νιώθω δυνατός, ότι μπορώ να βοηθώ την ομάδα σε κάθε παιχνίδι και όποτε με χρειάζεται, για την ώρα δεν σκέφτομαι την απόσυρση από την  ενεργό δράση και δεν σκέφτομαι να σταματήσω άμεσα να κάνω αυτό που αγαπώ».

Είσαι αρκετά χρόνια στον Ερμή και ζεις από κοντά τον Λούκα Φανιέρο, λίγα για λόγια αυτόν: «Είναι ιδιόρρυθμός άνθρωπος, αγάπα την ομάδα, ότι κάνει είναι για το καλό του Ερμή, ίσως είμαστε από τις μοναδικές ομάδες που οι παίκτες είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο και η διοίκηση δεν χρωστά τίποτα σε κανένα παίκτη».

Και τέλος ένα μήνυμα στον κόσμο του Ερμή: «Θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο του Ερμή ότι όλοι οι παίκτες έχουμε ένα σκοπό και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να μείνει η ομάδα στην Κατηγορία».

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend