Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Θλίψη στο Δήμο Αμμοχώστου: Απεβίωσε ο Ανδρέας Σιοπαχάς
Θλίψη στο Δήμο Αμμοχώστου: Απεβίωσε ο Ανδρέας Σιοπαχάς

Θλίψη στο Δήμο Αμμοχώστου: Απεβίωσε ο Ανδρέας Σιοπαχάς

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Αμμοχώστου αναφέρεται στο θάνατο του Δημοτικού Σύμβουλου και πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Αμμοχώστου, Ανδρέα Σιοπαχά.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Αμμοχώστου εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον απρόσμενο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Αμμοχώστου Ανδρέα Σιοπαχά.

Ο Ανδρέας Σιοπαχάς διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο μας επί σειρά ετών αφήνοντας πίσω του πλούσιο πολιτιστικό και διαφωτιστικό έργο τόσο στο Δήμο όσο και στο νησί μας. Τον διέκρινε πάντοτε η φιλοπατρία και η αγάπη για την πόλη μας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά στη Λάρνακα.

Ο Δήμος Αμμοχώστου κηρύσσει τριήμερο πένθος με τις σημαίες στα προσωρινά Γραφεία του Δήμου στη Λεμεσό και στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Δερύνεια να κυματίζουν μεσίστιες.Λόγω των περιοριστικών μέτρων ο Δήμος μας θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία από τον Δήμαρχο και αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Αιωνία του η μνήμη! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Send this to a friend