Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Θλίψη για την 32χρονη Κατερίνα: Καταλείπει δύο μικρά παιδιά
Θλίψη για την 32χρονη Κατερίνα: Καταλείπει δύο μικρά παιδιά

Θλίψη για την 32χρονη Κατερίνα: Καταλείπει δύο μικρά παιδιά

Έχασε, δυστυχώς, τη μάχη για τη ζωή η άτυχη Κατερίνα Γιαννακουδάκη από τον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλλων στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Η Κατερίνα τον Σεπτέμβριο του 2019 γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι και έλαβε εξιτήριο, αλλά αργότερα παρουσίασε πόνους στο στήθος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαγνώστηκε με έμφραγμα μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να της σώσουν τη ζωή, με επέμβαση τετραπλού bypass ενώ διακομίστηκε στο Ισραήλ και στο Νοσοκομείο Sheba όπου οι γιατροί τη συνέδεσαν με το μηχάνημα ECMO εξωσωματικής κυκλοφορίας, σταθεροποιώντας την κατάσταση της υγείας της.

Η κατάσταση της υγείας της, ωστόσο, επιδεινώθηκε και προτού υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδίας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η άτυχη Κατερίνα καταλείπει μία κορούλα, καθώς και το ενάμιση ετών παιδάκι που γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Κυριακή, 7/3/2021, και ώρα 11 το πρωί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Βρυσούλες-Αχερίτου ενώ θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας με απαραίτητη η χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

BREAKING: When a 29 year old woman from Nicosia, Cyprus suffered a severe problem in her left main cardiac arterial…

Δημοσιεύτηκε από The Sheba Medical Center at Tel Hashomer στις Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Send this to a friend