Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.

Σε χαιρετισμό του κατά την τελετή ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας χαρακτήρισε «ιδιαίτερη τη φετινή χρονιά την οποία ελπίζω να μην ξαναζήσουμε. Ωστόσο, επειδή η ζωή συνεχίζεται και έρχονται τα Χριστούγεννα πρέπει να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση» πως «η αισιοδοξία δε χάνεται ποτέ από τη Λάρνακα». Φέτος «είναι μια χρονιά την οποία θα γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά, τηρώντας τα μέτρα που δίνονται από τους ειδικούς, με αποστάσεις και προστατεύοντας τις ευάλωτες ομάδες έτσι ώστε του χρόνου που θα συγκεντρωθούμε και πάλι στην Πλατεία Ευρώπης, για τη μεγάλη γιορτή της πόλης να είναι όλοι παρόντες».

Σημειώνεται ότι λόγω των μέτρων που λαμβάνονται κατά της πανδημίας πολύ λίγα άτομα παρευρέθηκαν στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Λάρνακας, ενώ η τελετή μεταδιδόταν απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Επιστρέφει στο Δήμο Λάρνακας η κυριότητα του δημοτικού τεμαχίου όπου στεγαζόταν παλαιότερα το δημοτικό μέγαρο της πόλης, στην πλατεία Κίμωνος, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει ότι κατέληξε σε αμοιβαία διευθέτηση με την εταιρεία που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «όλες οι διαφορές μεταξύ του Δήμου Λάρνακας και της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν διευθετηθεί και καμία απαίτηση έχει το ένα μέρος από το άλλο σε σχέση με τη συμφωνία πώλησης του τεμαχίου στο Ρώσο επιχειρηματία.

Όπως πληροφορούμαστε, στην εταιρεία του Ρώσου επενδυτή επεστράφη ποσό λίγο κάτω από το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.

Υπενθυμίζουμε, ότι στον χώρο αυτό ο Ρώσος επιχειρηματίας σχεδίαζε την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου, ανάπτυξη η οποία ναυαγεί αφού ο επιχειρηματίας δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει έγκαιρα τις απαιτούμενες άδειες.

 

Send this to a friend