Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εντείνει τους ελέγχους στην Λάρνακα η Αστυνομία
Εντείνει τους ελέγχους στην Λάρνακα η Αστυνομία

Εντείνει τους ελέγχους στην Λάρνακα η Αστυνομία

Πιο στοχευμένα θα γίνονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε σχέση με τα διατάγματα λοιμοκάθαρσης ώστε να έχουν αποτέλεσμα εκεί και όπου υπάρχει πρόβλημα με έξαρση κρουσμάτων.

Η ηγεσία της δύναμης παρακάθισε σε σύσκεψη με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας και αφού αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα κατάσταση, λήφθηκε η απόφαση όπως η Αστυνομία αλλάξει τακτική στους χώρους ελέγχου, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις περιοχές που παρουσιάζουν έξαρση κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν οι έλεγχοι της Αστυνομίας αυτή την περίοδο θα επικεντρωθούν στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας αφενός γιατί εκεί παρουσιάζεται έξαρση στα κρούσματα και αφετέρου για να τηρούνται τα νέα μέτρα που πάρθηκαν στην πόλη του Ζήνωνα.

Οι έλεγχοι  θα είναι στοχευμένοι ωστόσο, οι αρχές διαμηνύουν  ότι η προσπάθεια για έλεγχο  τήρησης των πρωτοκόλλων θα συνεχιστούν σε παγκύπρια βάση , την ίδια ώρα που οι πολίτες φαίνεται να συμμορφώνονται με τα μέτρα καθώς το τελευταίο 24ώρο καταγγέλθηκαν μόλις  6 υποστατικά και 9 πολίτες, με τους πλείστους εξ αυτών  να πιάνονται στην τσιμπίδα του νόμου γιατί δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα. 

Send this to a friend