Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Κατασχέθηκε μοτοσικλέτα για τον φόνο του Βαλεντίνου
Κατασχέθηκε μοτοσικλέτα για τον φόνο του Βαλεντίνου

Κατασχέθηκε μοτοσικλέτα για τον φόνο του Βαλεντίνου

Μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Αμμοχώστου, στα πλαίσια των ερευνών που συνεχίζονται για εξιχνίαση της δολοφονίας του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας μας, η Αστυνομία διενήργησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε κατοικία Ελληνοκύπριου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, στο πλαίσιο των εξετάσεών της για την ενέδρα θανάτου που στήθηκε σε βάρος του 29χρονου Καλλιτσιώνη, τη νύχτα της 25ης Ιουνίου, στο πατρικό του σπίτι, στην Ορμήδεια.

Από το σπίτι κατασχέθηκε μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και υποβλήθηκε σ’ όλους τους απαραίτητους ελέγχους και τις επιστημονικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί κατά πόσο συνδέεται με το στυγερό έγκλημα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένονται. Η κατάσχεση της μοτοσικλέτας έγινε μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένης πληροφορίας που διαβιβάστηκε στους ανακριτές της υπόθεσης, ότι μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, ακούστηκε μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να εγκαταλείπει την περιοχή.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend