Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΕΚ – ΕΝΠ :Τρελό ματς, οκτώ γκολ και η μπίλια στο «Χ»
ΑΕΚ – ΕΝΠ :Τρελό ματς, οκτώ γκολ και η μπίλια στο «Χ»

ΑΕΚ – ΕΝΠ :Τρελό ματς, οκτώ γκολ και η μπίλια στο «Χ»

Τρελό παιχνίδι, τρελός ρυθμός, ανατροπές και οκτώ γκολ στην ΑΕΚ Αρένα στο ματς ΑΕΚ-Ένωση με τελικό σκορ 4-4. Τρία γκολ για την ΑΕΚ ο Τρισκόφσκι που το πήρε προσωπικά στην επανάληψη (46’, 55’, 65’), ένα ο Φιόλιτς ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 22’ της αναμέτρησης. Αγίρι (24’) , Θεοδώρου (33’), Βαλλιάνος (42’) και Ρουσιάς (73’) οι σκόρερ της Ένωσης. Η ΑΕΚ έψαχνε την επιστροφή στις νίκες, δεν το πέτυχε στην έδρα της, είναι ένα κακό αποτέλεσμα για την ίδια, ενώ αντίθετα για την Ένωση, τ’ ότι έφυγε με το βαθμό από την Άρενα είναι πολύ θετικό σημάδι το τι δουλειά γίνεται με την έλευση του κ. Σιβιέρο.

Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα

Εικόνα αγώνα:
Η Ένωση κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την ΑΕΚ στην ΑΕΚ Αρένα και σε διάστημα 18 λεπτών έφερε τα πάνω κάτω. Μπόλικο θέαμα στο παιχνίδι στην Λάρνακα, σ’ ένα πρώτο 45λεπτο που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή αρχικά που άνοιξε το σκορ στο 22′ της αναμέτρησης με τον ανεβασμένο Φιόλιτς να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι για τους Λαρνακείς και την Ένωση να έχει άμεση αντίδραση δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Αγίρι για το 1-1 και το παιχνίδι να πηγαίνει ξανά στα ίσα.

Στο 33’ της αναμέτρησης οι «βυσιννί» έφεραν τα πάνω – κάτω και με γκολ του Δημήτρη Θεοδώρου ήρθε η ανατροπή για το 1-2. Ο Αγίρι έβγαλε τη σέντρα και ο Θεοδώρου με τελείωμα με κεφαλιά έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι στην ΑΕΚ Αρένα και μπόλικο άγχος από πλευράς ΑΕΚ.

Η Ένωση του κ. Σιβιέρο, δεν τα έβαλε κάτω κυνήγησε ένα τρίτο γκολ και το πέτυχε με τον Βαλλιάνο για το 1-3 στη Λάρνακα. Ένα γκολ highlight από τους φιλοξενούμενους, με την ΑΕΚ να παρουσιάζει μεγάλο κενό στα μετόπισθεν. Ο Ελλαδίτης αφού πήρε πάσα από τον Σπόλιαρις έστειλε με κεραυνό την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Τόνιο.

Η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ και η οδηγία του Ιδιάκεθ ήταν ξεκάθαρη. Να βρουν οι ποδοσφαιριστές του νωρίς δίχτυα. Έτσι και έγινε!

Η ΑΕΚ μέσα σ’ ένα 19λεπτο διόρθωσε τα κακώς έχοντας του πρώτου ημίχρονου και με τρία γκολ του Τρισκόφσκι έφερε τη ανατροπή και ξανά το παιχνίδι στα μέτρα της. Ο Σκοπιανός φορ μείωσε αρχικά πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της επανάληψης ενώ στο 55′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν από τα 11 βήματα, σ’ ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κάσες. Πέναλτι δόθηκε κακώς και σε πέσιμο στον Γιάννου, το οποίο ο διαιτητής έκρινε ότι ήταν παράβαση, ανέλαβε την εκτέλεση ξανά ο Τρισκόφσκι και ήρθε το 4-3 για την ομάδα του Ιδιάκεθ.

Η ομάδα του Παρλιμνίου στάθηκε όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και τώρα στο ύψος της, και με κεφαλιά του Ονησίφορου Ρουσιά ήρθε η ισοφάριση και η ισορροπία ξανά στο παιχνίδι για το 4-4. Ο Κύπριος επιθετικός που δεν το πανηγύρισε όπως ήταν αναμενόμενο, αφού το πέτυχε εις βάρος της πρώην του ομάδας.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Τόνιο, Τάντι (46’ Ιωάννου), Τρισκόφσκι, Τέτε (86’ Ακοράν), Φιόλιτς (79’ Σπόλιαριτς), Γκονζάλεθ, Γκαρσία, Σάστρε, Ραούλ, Κάσες, Γιάννου

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Αγγελή, Θεοδώρου, Ουντόζι (80’ Κάρλος Ροντρίγκεζ), Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Αγιρί (58’ Βαρέλα), Ριέρα, Βαλλιάνος, Μαϊσουράντζε (67’ Ρουσιάς)

Πηγή : Sportime

Send this to a friend