Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Επικοί καβγάδες όλων των εποχών σε reality και talent shows (vid)
Επικοί καβγάδες όλων των εποχών σε reality και talent shows (vid)

Επικοί καβγάδες όλων των εποχών σε reality και talent shows (vid)

Τα Reality Shows μπήκαν στην ζωή μας γύρω στο 2000 και από τότε έχουν γίνει θεσμός στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Τόσο στην εποχή των 00s , όσο και σήμερα , οι φανατικοί τηλεθεατές των reality shows περνούν ώρες ατελείωτες μπροστά στις οθόνες τους παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις. Εννοείται πως το κάθε show έχει κάτι διαφορετικό να μας δείξει, ωστόσο ένα είναι το κοινό που τα συνδέει και δεν είναι άλλο από τους καυγάδες και τις ίντριγκες.

Κάναμε λοιπόν, μια αναδρομή στο παρελθόν και σας παρουσιάζουμε τους καυγάδες που άφησαν εποχή και συζητιούνται μέχρι και σήμερα.

Fame Story: Άσπα – Φωτεινή – Ελεάνα

Περιττές οι περιγραφές… Αναφέρουμε μόνο τις ατάκες-highlight που έγιναν πανελλήνια συνθήματα, όπως «αδιαφορώ απλά» (με φύσημα καπνού), «θα γίνω σκύλα και θα σου βγάλω τα μάτια ρε συ Άσπα» και «τι της έχω κάνει της μαλακισμένης μωρε γαμώτοαστοδιάλο;».

Άσπα Τσίνα – Κατερίνα Κούκα

Το story για την συμπεριφορά της Άσπα , συνεχίστηκε και στο live της εβδομάδας με διαιτητή την Κατερίνα Κούκα.

Και ενώ το Fame Story αποδείχθηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα Riality- Talent Show της εποχής, προχώρησε και σε άλλες σεζόν. Στο Fame Story 3 λοιπόν είχαμε αρκετά highlights από τις εκρήξεις κριτών, διαγωνιζομένων, καθηγητών, παρουσιάστριας και γενικά λίγο πολύ, έβαλαν όλοι το χεράκι τους.

Καβγάς Μάρκελου – Αντιγόνης

Για ένα κομμάτι ρούχο…

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

«Βλάχα, βλαχάρα…»

Μουρατίδης – Μάρκελλος

«Σκάσε, ηλίθια…»

Θυμάστε το «The Wall»; Αν όχι τότε σίγουρα θα θυμάστε τον καυγά Ρούλα – Χριστίνα για τα κουτάλια. Στο σπίτι του reality “The Wall”, η Ρούλα Βροχοπούλου κάθεται να φάει, και η αντίζηλός της, Χριστίνα, την ρωτά συνεχώς αν ξέρει πού είναι τα κουτάλια. Αργότερα, συγκρίνουν το μπούστο τους, και η ετυμηγορία είναι πως της Ρούλας «είναι ωραία μόνο για σκεμπέ για κάναν ξενύχτη».

Big Brother (2010): Καυγάς Γιάννη-Εβελίνας

Ότι καταλαβάτε, καταλάβατε…

Από το 2010 μέχρι και το 2019 είδαμε πολλά Reality Shows να ξεφυτρώνουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Καβγαδάκια, υστερίες και ίντριγκες κυριαρχούσαν σε αρκετά από αυτά, αλλά κανένα δεν κόλλησε στο μυαλό μας μέχρι που ήρθε αυτό:

Master Chef – «Έν κουλί;»

Τα λόγια είναι περιττά. Το video μιλά από μόνο του.

Πηγή: like.com.cy

Send this to a friend