Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling παρουσιάζουν την πρωτοποριακή εφαρμογή «τί θα σπουδάσω»
Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling παρουσιάζουν την πρωτοποριακή εφαρμογή «τί θα σπουδάσω»

Οι Σύμβουλοι Σπουδών Everyday Counseling παρουσιάζουν την πρωτοποριακή εφαρμογή «τί θα σπουδάσω»

«Τί θα σπουδάσω» είναι η πρώτη εφαρμογή για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να δει σε ποιους Πανεπιστημιακούς κλάδους θα έχει πρόσβαση ανάλογα με τον συνδυασμό Ομάδας Μαθημάτων Παρακολούθησης (ΟΜΠ) και επιλεγόμενων μαθημάτων στο Λύκειο. Η εφαρμογή αυτή μπορεί να καθοδηγήσει μαθητές Γ’ Γυμνασίου που καλούνται να επιλέξουν ΟΜΠ για την Α’ Λυκείου καθώς και μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου για την επιλογή μαθημάτων. Στην Γ’ Λυκείου η εφαρμογή είναι χρήσιμη για τις επιλογές του μηχανογραφικού για τα κρατικά Πανεπιστήμια της Κύπρου και Ελλάδας.

Με την εφαρμογή αυτή, μαθητές, γονείς και καθηγητές μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στους προσφερόμενους κλάδους σπουδών των κρατικών Πανεπιστημίων της Κύπρου και Ελλάδας.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Χαραλάμπους μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την εφαρμογή αυτή. «Η εφαρμογή τί θα σπουδάσω, είναι ένα σημαντικό βοήθημα προς τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου γιατί μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν τους κλάδους Πανεπιστημίων που μπορούν να έχουν πρόσβαση ανάλογα με τον συνδυασμό μαθημάτων που επιλέγουν. Άρα μπορούν να λάβουν τις σωστές αποφάσεις με βάση το τί θέλουν να σπουδάσουν. Πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή δεν έρχεται να αντικαταστήσει την συμβουλευτική διαδικασία αλλά να την ενισχύσει. Οι μαθητές πρέπει και επιβάλλεται να λαμβάνουν συμβουλές από επαγγελματίες αδειούχους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.»

Οι σύμβουλοι σπουδών Everyday Counseling είναι το μεγαλύτερο γραφείο σύμβουλων σπουδών στην Λάρνακα και επαρχία Αμμοχώστου. Το δίκτυο συνεργατών του γραφείου ξεπερνάει τα 130 εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκόσμια. Πιστεύουν ότι η επιλογή πανεπιστημίου πρέπει να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια που θα εγγυηθούν την επαγγελματική επιτυχία του φοιτητή μετά από τις σπουδές. Με τη καθοδήγηση και την εμπειρία των αδειούχων συμβούλων τους μπορούν οι μαθητές να επιλέξουν το Πανεπιστήμιο με βάση τα ακαδημαϊκά και οικονομικά κριτήρια.

ΟΛΟΙ οι μαθητές που εμπιστεύτηκαν το EVERYDAY COUNSELING εξασφάλισαν εισδοχή σε παγκοσμίου φήμης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ πανεπιστήμια. Οι έμπειροι σύμβουλοι είναι μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Εκπαιδευτικών Συμβούλων και του International Association of College Admissions Counselors. Επίσης είναι εγκεκριμένο UCAS center.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν στο Apple App Store (για iphone και ipad) και Google Play (για Android).

 

Send this to a friend