Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Μούσκου
Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Μούσκου

Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Μούσκου

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, απεβίωσε χθες σε ηλικία 78 χρόνων, ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας Ανδρέας Μούσκος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο εκλιπών υπηρέτησε την πόλη του από διάφορα πόστα και αφήνει πίσω του μεγάλη προσφορά κι έργο. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας, πρόεδρος του τοπικού εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου, ενώ για δύο θητείες εξελέγη βουλευτής Λάρνακας. Στο παρελθόν διετέλεσε για μικρό διάστημα και πρόεδρος του σωματείου ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ για τον θάνατο του Α. Μούσκου αναφέρει τα ακόλουθα: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα (χθες) το πρωί έφυγε από την ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας, στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Μούσκος. Υπήρξε ένα αξιόλογο στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού, μ’ έντιμο βίο και πλούσια πολιτική δραστηριότητα. Εργάστηκε άοκνα για την εκπροσώπηση των ψηφοφόρων της επαρχίας Λάρνακας και της παράταξής μας στην Βουλή από το 1991 μέχρι το 2001, περίοδο κατά την οποία διετέλεσε Βουλευτής Λάρνακας. Η συνολική του προσφορά στην παράταξη μας, αλλά και στην Επαρχία Λάρνακας αφήνει μια ανεξίτηλη μνήμη». Ο Ανδρέας Μούσκος καταλείπει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα (8/3), στις 11.30μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (μεγάλη εκκλησία) στη Λάρνακα, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Send this to a friend