Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Άντρη Καραντώνη:”Μου έκαναν πρόταση να αναλάβω την απογευματινή ζώνη και είπα..”
Άντρη Καραντώνη:”Μου έκαναν πρόταση να αναλάβω την απογευματινή ζώνη και είπα..”

Άντρη Καραντώνη:”Μου έκαναν πρόταση να αναλάβω την απογευματινή ζώνη και είπα..”

H παρουσιάστρια και η ραδιοφωνική παραγωγός Άντρη Καραντώνη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, “Με Αγάπη Χριστιάνᔨκαι μίλησε για όλα

Το μωρό μου, με κάνει ότι θέλει. Έχασα το παιχνίδι… Της θυμώνω και γελά. Εξωτερικά είναι Νεοκλής, εσωτερικά μοιάζει και με τους δυο.

Μετά τη γέννα, τώρα ξαναήρθα στην κανονική ροή της καθημερινότητάς μου.Καθημερινά πηγαινοέρχομαι Λάρνακα-Λευκωσία, από το σπίτι φεύγω 5.30 το πρωί. Το βράδυ κοιμάμαι γύρω στις 10-10.30 το βράδυ.

Έχω ανοίξει μια μπουτίκ διαδικτυακά με την αδερφή μου. Μου έκανα  πρόταση να κάνω την απογευματινή ζώνη και αρνήθηκα. Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Μπορεί φέτος να είμαι πιο έτοιμη.

Απαιτούσε τεράστια αφοσίωση το απογευματινό, δεν μπορούσα να δώσω 100% της Άντρης ακόμα. Δεν το έχω μετανιώσει ακόμα.

Ωρίμασα στο 6 χρόνια που είμαι στο χώρο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Ήμουν σε ένα ροζ συννεφάκι.Έχω βιώσει δυσκολίες. Δεν θα χάσουμε όμως τον ρομαντισμός μας, θα συνεχίσω να είμαι αυθόρμητη και σε όποιον αρέσουμε.

Έβαλα 10 κιλά πριν λίγο καιρό και πήγα 66 κιλά αλλά δεν με ένοιαζε. Έπαθα ένα σοκ όμως., όταν φόρεσα ένα παντελόνι και δεν ήθελα να φτάσω στα 70 κιλά. Ξεκίνησα και γυμναστήριο μετά από τρία χρόνια και όλα μια χαρά τώρα.

Είχα διαβάσει ότι πήρα τη θέση της Βασιλικής και με είχαν πειράξει κάποια δημοσιεύματα, ενώ ήταν άλλες οι συνθήκες.

Δεν έτυχε σοβαρός χωρισμός και καυγάς με τον άντρα μου. Δεν είμαι της δεύτερης ευκαιρίας. Ήμουν πολύ ζηλιάρα, με σκηνές αλλά μεγαλώνοντας το διαχειρίστηκα.

Έχω ψάξει κινητό και χωρίς αφορμή.

Δείτε όλη την συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους

Πηγή: alphanews.live

Send this to a friend