Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αγγελίδης για φόνο στη Λάρνακα: «Υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν»
Αγγελίδης για φόνο στη Λάρνακα: «Υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν»

Αγγελίδης για φόνο στη Λάρνακα: «Υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν»

Σε δηλώσεις του στο Αρχηγείο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης αναφέρθηκε στην υπόθεση με το θάνατο του 76χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του στη Λάρνακα την περασμένη Κυριακή.

Ο κ.Αγγελίδης είπε ότι προέκυψαν στοιχεία για 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη σχετικά τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, του εμπρησμού, της ληστείας, της διάρρηξης και της κλοπής. Ο 21χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο και θα παραμείνει υπό κράτηση για 8 μέρες.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε πως ο 21χρονος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας εις βάρος 96χρονης και πως στη βάση αξιολόγησης δεδομένων και στοιχείων, και είχε δώσει θεληματική κατάθεση παραδεχόμενος τα αδικήματα. Πρόσθεσε πως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης υπάρχουν αρκετές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν και πέραν των 60 καταθέσεων αναμένεται να ληφθούν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακος που από την πρώτη στιγμή διερευνούν την υπόθεση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εντοπισμού αφύσικων θανάτων, πάντοτε η Αστυνομία αξιολογεί όλα τα δεδομένα έχοντας υπόψη ότι το κάθε τι που αποκλείεται τεκμηριώνεται αναλόγως των εξετάσεων, των μαρτυριών και των γεγονότων, ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend