Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Είναι 51 ετών και γέννησε τετράδυμα
Είναι 51 ετών και γέννησε τετράδυμα

Είναι 51 ετών και γέννησε τετράδυμα

H μεγαλύτερη μαμά τετραδύμων, δηλώνει τετράκις-ευτυχισμένη αφού περνά τις γιορτές με τα νεογέννητα στο σπίτι.

Η Τρέισι, είναι 51 ετών και έχει άλλα τρία ενήλικα παιδιά και 8 εγγόνια.

Σε συνέντεηξη που έδωσε στη TheSun δηλώνει ευγνώμον για το Χριστουγεννιάτικο θαύμα όπως αποκαλεί την γέννηση των τετράδυμων.

Κληθείς να περιγράψει πως είναι η ζωή στο σπίτι με τα τετράδυμα, η Τρέισι, αναφέρει: Είναι ένα χαρούμενο χάος τη μέρα και ένας ωραίος εφιάλτης τη νύχτα. Βάζουμε ετικέττες με τα ονόματα τους στα μπιμπερά και σημειώνουμε τις ποσότητες που καταναλώνουν για να μην τα αφήνουμε να πεινούν.

Η Τρέισι αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση που υποβλήθηκε σε Κέντρο Εξωσωματικής στην Κύπρο και δαπάνησε £7,000 για τη θεραπεία.

Οι επιστήμονες δεν πίστευαν στην επιβίωση και των τεσσάρων μωρών καθώς θεωρήθηκε εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου και μάλιστα της εισηγήθηκαν να διακόψει την κύηση των δύο από τα τέσσερα μωρά, αλλά η ίδια αφέθηκε στο θέλημα του Θεού και δεν είχε και άδικο.

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή στις 26 Οκτωβρίου και μετά από τις αναγκάιες επιβλέψεις των γιατρών και την διαμονή τους στη θερμοκοιτίδα βγήκαν από το νοσοκομείο και ζουν στην θαλπωρή του σπιτιού τους.

Η Τρέισι και ο σύζυγός της δηλώνουν ιδιαίτερα συγκινημένοι για το θέαμα στο θαύμα του σπιτιού τους.

 

By: bebemou

Send this to a friend