Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει Διαδρομή Αγάπης 2024
Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει Διαδρομή Αγάπης 2024

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει Διαδρομή Αγάπης 2024

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» διοργανώνει την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» μεταξύ 27-31 Μαρτίου 2024, με αριθμό άδειας εράνου Ν.Π 76/2023.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο στόχος της πενθήμερης πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός, η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Παράλληλα οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Στις 27,28,29 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και στις 30 και 31 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend