Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Μειωμένα φοιτητικά ναύλα από την Cobalt
Μειωμένα φοιτητικά ναύλα από την Cobalt

Μειωμένα φοιτητικά ναύλα από την Cobalt

Η Cobalt Air ανακοινώνει ότι παρατείνεται από σήμερα η προσφορά για τα μειωμένα φοιτητικά ναύλα λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους φοιτητές να την αξιοποιήσουν.

Ως γνωστόν, η προσφορά αφορά τα φοιτητικά εισιτήρια που διατίθενται μόνο από τα τουριστικά γραφεία που συνδέονται με τα Global Distribution Systems (GDSc) καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Cobalt που λειτουργεί όλο το 24ωρο (77 00 00 01).

Η προσφορά για τα φοιτητικά ναύλα εντάσσεται στα πλαίσια της συμφωνίας ένταξης της Cobalt Air στο πρόγραμμα BSP που επιτρέπει σ’ όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ΙΑΤΑ να εκδίδουν και να πωλούν εισιτήρια της Cobalt Air.

Επίσης, όσοι φοιτητές δεν προλάβουν να αξιοποιήσουν την προσφορά για τα μειωμένα ναύλα, θα μπορούν με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας τους κατά το check in να μεταφέρουν μαζί τους 2 βαλίτσες δωρεάν.

Οι νέες προσφορές της Cobalt Air στοχεύουν στην περαιτέρω ικανοποίηση των αναγκών των ταξιδιωτών, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Send this to a friend