Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Αρχαίο Κίτιο στη Λάρνακα
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Αρχαίο Κίτιο στη Λάρνακα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Αρχαίο Κίτιο στη Λάρνακα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και στη φωνή. Πρόκειται για μια παράσταση που διατρέχει όλη του την μουσική πορεία επιλέγοντας τραγούδια και ιστορίες που κυλάνε ζωντανά πάντα μέσα από την κιθάρα και τη φωνή του με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου. Μαζί του ο Στάθης Άννινος.

Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε αγαπηθεί με αυτά. Με την φωνή του, τις αφηγήσεις του, τους στίχους και τη μουσική του να πρωταγωνιστούν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή.

Μια από τις σπάνιες φορές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει λιτά και καθαρά τον εσωτερικό πλούτο της δουλειάς του σπουδαίου μας Διονύση Σαββόπουλου.

Η παράσταση γίνεται σε ένα από τους πιο όμορφα διαμορφωμένους χώρους που έχει να παρουσιάσει το Φεστιβάλ Λάρνακος.

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιασθεί στο χώρο αυτό εξαιρετικές παραστάσεις όπως με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, Τενόρους 21ου αιώνα Μόσχας , Γιώργος Περρής και πολλές άλλες.

Πιάνο – φωνή, μια μουσική πρόταση που τα τελευταία χρόνια «κερδίζει έδαφος» στις μουσικές σκηνές και στη συνείδηση του κοινού, όπου το τραγούδι, λόγος και μελωδία, κυριαρχεί γυμνό, στηριζόμενο από τη φωνή του ερμηνευτή και τη μουσική υποστήριξη του πιάνου.

Μια νέα πρόταση με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο παρουσίασης και ερμηνείας του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. O Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και στη φωνή.

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου και ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy και όλα τα ACS COURIERS.

25 Ιουλίου στις 9 το βράδυ – Είσοδος 15 ευρώ

Send this to a friend