Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τι ανάφερε ο ΠΤΔ για τα 97 έργα που είχαν εξαγγελθεί στην Λάρνακα!
Τι ανάφερε ο ΠΤΔ για τα 97 έργα που είχαν εξαγγελθεί στην Λάρνακα!

Τι ανάφερε ο ΠΤΔ για τα 97 έργα που είχαν εξαγγελθεί στην Λάρνακα!

Λεπτομερώς αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στα 97 έργα που είχαν εξαγγελθεί το 15 και το 17 για την πόλη και Επαρχία Λάρνακας, και πολλά από τα οποία έχουν υλοποιηθεί, άλλα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο υλοποίησης και άλλα προγραμματίζονται να υλοποιηθούν.

Η τοποθέτηση του Γενικού Εισαγγελέα, θα μελετηθεί από τον Δήμο Λάρνακας, πριν προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό, ανέφερε σε παρέμβαση του ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας, ο οποίος επανέλαβε τη δυσπιστία, και όχι άδικα όπως είπε, για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Σταχυολογώντας κάποια από τα έργα στα οποία αναφέρθηκε ο ΠτΔ, θετικά είδε το αίτημα του Δήμου για παραχωρηθεί το παλιό Νοσοκομείο, χωρίς οποιαδήποτε άλλη δέσμευση, προκειμένου αυτό να μετατραπεί σε Δημαρχείο.

Για την ανάπλαση της συνοικίας του Αη Γιάννη, ο Πρόεδρος είπε ότι όταν ολοκληρωθούν τε έργα του αποχετευτικού, το κράτος θα σταθεί αρωγός, στα επί πλέον χρήματα που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου.

Ο Πρόεδρος αποκάλυψε και τις εξελίξεις με την ανέγερση της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά και το έργο θα παραδοθεί τον Απρίλιο του 19.

Ο Πρόεδρος αποκάλυψε και για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τη μονάδα Κόσιης και τον καθορισμό της ενιαίας χρέωσης για 36 ευρώ τον τόνο απορριμμάτων, σε σχέση με τα 75 ευρώ που προνοούσε η αρχική συμφωνία. Ο Πρόεδρος εξήγγειλε την προκήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή των 2 αντιπλημμυρικών Φραγμάτων στην Αραδίππου, το 2ο εξάμηνο του 18, €14 εκ.

Send this to a friend