Home ΛΑΡΝΑΚΑ Με τρία νέα ξενοδοχεία έρχεται το καλοκαίρι στη Λάρνακα φέτος
Με τρία νέα ξενοδοχεία έρχεται το καλοκαίρι στη Λάρνακα φέτος

Με τρία νέα ξενοδοχεία έρχεται το καλοκαίρι στη Λάρνακα φέτος

Με νέα ξενοδοχεία εγκαινιάζει τη νέα σεζόν η Λάρνακα

Με 400 κλίνες επιπλέον…

Τρία νέα ξενοδοχεία και πέραν από 400 τουριστικές κλίνες περισσότερες από το 2017 θα διαθέτει την επικείμενη καλοκαιρινή περίοδο η Λάρνακα. Την ίδια ώρα, άλλα δύο (τουλάχιστον) ξενοδοχεία βρίσκονται στα σκαριά κι εκτιμάται ότι θα λειτουργήσουν μέχρι το 2019. Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφαλίσαμε από την τοπική εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης και προβολής (ΕΤΑΠ Λάρνακας), από τις 4 Απριλίου άνοιξε τις πύλες του το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Lebay Beach Hotel (το πρώην Λένιος), που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. Η συγκεκριμένη μονάδα διαθέτει 108 κλίνες.

Τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των διαχειριστών της μονάδας, να λειτουργήσει και το πολυτελές ξενοδοχείο Radisson Blu παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού. Το Radisson θα διαθέτει 210 κλίνες (και σουίτες), συνεδριακό κέντρο και μικρό Mall.

Εξάλλου, τους προσεχείς μήνες θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ως πολυτελές ξενοδοχείο και το Frangiorgio, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και το οποίο μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως τουριστικά διαμερίσματα. Το Frangiorgio διέθετε παλαιότερα μόνο 54 κλίνες, ωστόσο με τη νέα του μορφή θα διαθέτει γύρω στις 112 τουριστικές κλίνες. Όπως πληροφορούμαστε, το κτίριο ανακαινίζεται πλήρως, το νέο ξενοδοχείο θ’ αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τις προσφερόμενες υπηρεσίες του, έχουν αυξηθεί οι όροφοί του, ενώ στην οροφή του κτιρίου θα λειτουργεί πισίνα!

Σύμφωνα πάντα με την ΕΤΑΠ, άλλες δύο ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται στα σκαριά στη Λάρνακα και αναμένεται να λειτουργήσουν το 2019. Πρόκειται για το ξενοδοχείο με την ονομασία Solaar (το πρώην Michael’s), που επίσης βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Δεκέλειας και στο οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης. Επίσης, στην εμπορική οδό Ερμού αναμένεται να λειτουργήσει ακόμα ένα ξενοδοχείο. Η μικρή, έστω, αύξηση στον αριθμό των τουριστικών κλινών που θα είναι φέτος διαθέσιμες σε σύγκριση με το 2017 αναμένεται να συνδράμει στην περαιτέρω αύξηση (συγκριτικά με πέρσι) του τουριστικού ρεύματος προς τη Λάρνακα, με τις έως τώρα ενδείξεις να είναι άκρως θετικές.

Βάσος Βάσου

*φωτογραφία αρχείου

Send this to a friend