Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους: «Ξεχορτίστε τη ‘βιτρίνα’ της Λάρνακας»
Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους: «Ξεχορτίστε τη ‘βιτρίνα’ της Λάρνακας»

Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους: «Ξεχορτίστε τη ‘βιτρίνα’ της Λάρνακας»

Ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι αρχίζει (επιτέλους) εκστρατεία καθαριότητας στην πόλη, κυρίως με το ξεχόρτισμα και τον καθαρισμό πεζοδρομίων και ανοικτών οικοπέδων.

Πολύ καλά κάνει το δημαρχείο και ξεκινά μια τέτοια εκστρατεία, παρόλο που θα έπρεπε ήδη ο καθαρισμός να είχε ξεκινήσει προ πολλού.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Εισήγηση της στήλης είναι όπως η εκστρατεία ξεκινήσει από νευραλγικά σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, η οποία αποτελεί «βιτρίνα» για τη Λάρνακα και την είσοδο της πόλης από την Αραδίππου και τη Λευκωσία.

Τα αγριόχορτα που έχουν φυτρώσει σε αρκετά σημεία πάνω στα πεζοδρόμια της εν λόγω λεωφόρου έχουν δημιουργήσει μια άκρως αλγεινή εικόνα. Και μιλάμε για μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της Λάρνακας. Μια βόλτα να κάνουν οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στον συγκεκριμένο δρόμο, κυρίως κοντά στη διασταύρωση με την οδό 1ης Απριλίου, θα διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος.

Μιλάμε για εικόνες… ντροπής για τη Λάρνακα. Ας ξεκινήσει, λοιπόν, η εκστρατεία καθαριότητας από νευραλγικά σημεία της Λάρνακας και η λεωφόρος Γρίβα Διγενή είναι ένα απ’ αυτά. Μια ματιά να ρίξει κανείς στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε θ’ αντιληφθεί τι εννοούμε…

Όσον αφορά τα κάγκελα που είναι τοποθετημένα παραπλεύρως των πεζοδρομίων, αυτά δυστυχώς παραμένουν «αιώνιο» πρόβλημα. Είναι αρμοδιότητα των Δημοσίων Έργων, αλλά τα στραβά και καταστρεμμένα κάγκελα είναι την πόλη της Λάρνακας που ντροπιάζουν. Κανείς δεν ξέρει τα Δημόσια Έργα.

Όλοι τη Λάρνακα ξέρουν…

Βάσος Βάσου

Send this to a friend