Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δύναμη ψυχής και συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του βιολιστή της Λάρνακας – «Να αγαπάς ακούεις μου;»
Δύναμη ψυχής και συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του βιολιστή της Λάρνακας – «Να αγαπάς ακούεις μου;»

Δύναμη ψυχής και συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του βιολιστή της Λάρνακας – «Να αγαπάς ακούεις μου;»

Ο βιολιστής της Λάρνακας, κ. Δημήτρης είναι αναμφισβήτητα μια μοναδική ύπαρξη για τον κόσμο της Λάρνακας.

Λίγες μέρες μετά τα 99α γενέθλια του μίλησε τον Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας Μάριο Κουκουμά ο οποίος μας μετέφερε τα λόγια του σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κος. Δημήτρης!!
“Να αγαπάς ακούεις μου? Να αγαπάς ότι κάμνεις τζαι να τ’αγαπάς πολλά. Άκου μου, αμάν αγαπάς με την ψυσιή σου είσαι κερτισιμιός πάντα”
Ο αγαπημένος παππούς της Λάρνακας περνά δύσκολα. Πρόσφατα έγινε 99 ετών αλλά μια σοβαρή περιπέτεια στην υγεία του τον καθήλωσε και τον κρατά μακρύα απο το βιολί του. Η σημερινή (η φωτογραφία είναι προ μηνών) μας συνάντηση στο σπίτι του δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλαιότερες μας στην όψη. Το πνεύμα ακμαίο η σάρκα όμως ασθενής.. μ
ε ρώτουσε για την πολιτική, την Λάρνακα, να μάθει νεά, εξελίξειςς, για την Κούβα, τον κόσμο, να μου υπενθυμίση ποιός φταίει για τους πολέμους τζαι τα κακά του κόσμου. Αναπόφευκτα η κουβέντα ήρτεν στο βκιολίν. Κλινήρης και καθηλωμένος βούρκωσε όταν αναφερθήκαμε στο βιολί, το οποίο είχε στο κρεβάτι μαζί του. Σταμάτησε. Με το ένα χέρι κάλυψε τα μάθκια του “ετέλιωσεν γιέ μου, εννα παίζει μόνο του πκίον..” και συνέχισε “εγιώ εννα το χώ δίπλα μου να του τραουδώ τζαι να του κραώ συντροφκία όπως έκαμνε τούτον τόσους γρόνους..” 
Ο Δημήτρης στα 99 του χρόνια είναι ότι πιο φρέσκο και ζωντανό ακόυσα για καιρό.
Τέθκοιαν αγάπη εύχομαι για όλους μας, αμφίδρομη, αληθινή, παντοτινή με συντροφκίαν τζαι μουσική.

#Λάρνακα_Άνθρωποι

Send this to a friend