Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Κιτίου Μαζωτού
Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Κιτίου Μαζωτού

Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Κιτίου Μαζωτού

Ο δρόμος Κιτίου Μαζωτού, ένας δρόμος που για δεκαετίες ήταν γνωστός και ως δρόμος λαιμητόμος λόγω των πολλών δυστυχημάτων που είχαν συμβεί, έχει διαπλατυνθεί και ανακατασκευαστεί με προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα εγκαίνια του δρόμου τελέσε στις 10:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Η επιδιόρθωση του δρόμου ήταν αίτημα των κατοίκων της περιοχής εδώ και δεκαετίες, και είχε περιληφθεί ανάμεσα στις εξαγγελίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για κατασκευή έργων στην Επαρχία Λάρνακας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στις 11:15πμ, θα καταθέσει τον θεμέλιο λίθο του Οικήματος Κατεχόμενων Κοινοτήτων Αμμοχώστου.

H Ένωση Εκτοπισμένων Κοινοτήτων Αμμοχώστου αποκτά στέγη. Το νέο οίκημα θα ανεγερθεί στην οδό Τάσου Μητσόπουλου. Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι από τις 9πμ μέχρι τη 1μμ, στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, από τη συμβολή της με την οδό Βασίλη Μιχαηλίδη, με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό λόγω της εκδήλωσης, και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Send this to a friend