Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λάρνακα
Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λάρνακα

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση στη Λάρνακα

Ημέρας αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας που υποφέρει χαρακτηρίζεται η ερχόμενη Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, στην πλατεία Ευρώπης, στη Λάρνακα.

Η ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει 31 συνολικά περίπτερα, διοργανώνεται από την εταιρεία Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή». Ο οργανισμός αυτός αποτελείται από ποδοσφαιριστές και στόχος του είναι η στήριξη δυσπραγούντων οικογενειών κι ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 το βράδυ. Θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στην παρουσία ποδοσφαιριστών από όλες τις ομάδες, ενώ θα διατίθενται προς πώληση συλλεκτικές μπάλες και φανέλες. Όλα τα έσοδα του 3ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα θα διατεθούν στον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή» για να βοηθηθούν πολίτες και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ο εκτελεστικός σύμβουλος της Πετρολίνα Ντίνος Λευκαρίτης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι την ερχόμενη Κυριακή η πλατεία Ευρώπης θα γεμίσει από αγάπη για τον συνάνθρωπό μας και ότι θα παρευρεθούν επισκέπτες απ’ όλη την Κύπρο. Ο αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσονας Ιασωνίδης χαρακτήρισε την εταιρεία Πετρολίνα παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό έργο που επιτελεί κι ευχαρίστησε ιδιαίτερα την οικογένεια Λευκαρίτη για την προσφορά της στη Λάρνακα.

Ο πρόεδρος του «Γκολ στη Ζωή» Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης κάλεσε όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να ζήσει μια ξεχωριστή μέρα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για ανακούφιση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

*φωτογραφια αρχειου

Βάσος Βάσου

Send this to a friend