Home Uncategorized Κρυμμένος σε βαλίτσα παίχτη της Bilbao βρέθηκε ο Τζον Κάρβερ!!!
Κρυμμένος σε βαλίτσα παίχτη της Bilbao βρέθηκε ο Τζον Κάρβερ!!!

Κρυμμένος σε βαλίτσα παίχτη της Bilbao βρέθηκε ο Τζον Κάρβερ!!!

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι παίχτες της Ατλέτικ Μπιλμπάο όταν άκουσαν βογγητά μέσα από βαλίτσα λίγο πριν την αποχώρηση τους από το αεροδρόμια Λάρνακας.

Αμέσως οι παίχτες ειδοποίησαν τις αρχές με τους υπεύθυνους ασφαλείας της ομάδας να απομακρύνουν τη βαλίτσα από την αίθουσα επιβίβασης και έκπληκτοι να διαπιστώνουν ότι μέσα σε αυτή κρυβόταν ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ. Οι ίδιοι μάλιστα ήταν εκείνοι που τράβηξαν με βίντεο τη στιγμή της αποκάλυψης, όταν ο Άγγλος προπονητής που ζούσε τον τελευταίο καιρό στο νησί και με ύψος πάνω από 1.50 έβγαλε το χέρι του έξω από τη βαλίτσα σε μία προσπάθεια να απεγκλωβιστεί. Στην βαλίτσα είχε παραμείνει για 90 ολόκληρα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγλος προπονητής μπήκε στη βαλίτσα με σκοπό να φτάσει στην Ισπανία για να βρει ένα καλύτερο μέλλον.

Με δάκρυα στα μάτια φώναζε πως δεν έφταιγε αυτός για την κατάντια της Ομόνοιας αλλά οι περιστάσεις και το πολύ ζεστό κλίμα της Κύπρου.

Ο Άγγλος υπήκοος μεταφέρθηκε πίσω στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία αφού όπως μαθεύτηκε εκ των υστέρων δεν έλυσε το συμβόλαιο που είχε με τον σπιτονοικοκύρη του ενώ είχε απλήρωτους λογαριασμούς στην ΑΗΚ και στο Τμήμα Υδάτων.

Πηγή: xeroteana.com

Send this to a friend