Home Uncategorized ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διαχείριση του άγχους και των προτεραιοτήτων πριν τις εξετάσεις
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διαχείριση του άγχους και των προτεραιοτήτων πριν τις εξετάσεις

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Διαχείριση του άγχους και των προτεραιοτήτων πριν τις εξετάσεις

Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Λεμεσού προσφέρει δωρεάν σεμινάριο με τίτλο «Διαχείριση του άγχους και των προτεραιοτήτων πριν τις εξετάσεις» το οποίο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και υποψήφιους φοιτητές. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της «Ημέρας Γνωριμίας» το Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, μεταξύ των ωρών 13:00 και 13:45, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. (92 Αγίας Φυλάξεως, 3025 Λεμεσός).

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές και υποψήφιους φοιτητές να προσεγγίσουν την εξεταστική περίοδο με σιγουριά και κατανόηση. Παράλληλα μέσα από μία διαδραστική συζήτηση αποσκοπεί να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με αποδεδειγμένες τεχνικές διαχείρισης άγχους και οργάνωσης των προτεραιοτήτων τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της «Ημέρας Γνωριμίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 10:00 και 14:00, θα λειτουργεί Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, οι οποίοι θα είναι στελεχωμένοι από ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημίου για περαιτέρω ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, όπως επίσης και το Γραφείο Εισδοχής θα ενημερώνει τους υποψηφίους για θέματα που σχετίζονται με τη φοίτησή τους (ακαδημαϊκά, σταδιοδρομίας, στέγασης, υποτροφιών, οικονομικών διευκολύνσεων, φοιτητικής ζωής, κοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης κ.α.). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ξεναγήσεις στους χώρους των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ακόμη ένα διαδραστικό εργαστήρι:

12:00 – 13:00Workshop: H Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στον Οικονομικό Τομέα

Ομιλήτρια, Δρ Σνεζάνα Εμινίδου, Program Director of BSc in Economics

Η είσοδος στην εκδήλωση και στα δύο Workshops θα είναι ανοιχτή προς το κοινό. Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης, προκρατήστε την θέση σας ΕΔΩ.

Για δήλωση συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 77 77 24 46 ή μέσω e-mail στο [email protected].

Send this to a friend