Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πιτυρίδα εμφάνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Σκέφτεται να αποχωρήσει από το Survivor.
Πιτυρίδα εμφάνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Σκέφτεται να αποχωρήσει από το Survivor.

Πιτυρίδα εμφάνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Σκέφτεται να αποχωρήσει από το Survivor.

Άγιος Δομίνικος: Δύσκολα έχουν γίνει πλέον τα πράγματα για τον Γιάννη Σπαλιάρα στο δημοφιλές παιχνίδι survivor αφού ενώ διανύουμε ήδη αρκετές μέρες σκληρών δοκιμασιών για τους παίχτες έγινε αυτό που φοβόταν.

Η κόμμωση του Έλληνo-Παφιου μοντέλου παρουσίασε πιτυρίδα. “Αυτό ήταν το μόνο που φοβόμουν” δήλωσε ο Γιάννης. “Η παράγωγη έχει απαγορεύσει ρητός την χρήση σαμπουάν στο παιχνίδι και το μόνο που ελπίζω πλέον είναι σε κάποια δοκιμασία να υπάρχει σαν έπαθλο ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας έτσι ώστε να αγωνιστώ και να το κερδίσω.”

“Έχω δοκιμάσει γάλα καρύδας τις τελευταίες τρεις μέρες χωρίς αποτελέσματα αλλά τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα με την υφή του μαλλιού μου να γίνεται περίεργη και να παίρνει μια παράξενη μορφή.”

Μάταια οι παίκτες προσπαθούν να αναπτερώσουν το ηθικό του αφού ο παίκτης δείχνει ήδη σημάδια κατάθλιψης και κούρασης και φαίνεται ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, πράγμα που έδειξε και στην δοκιμασία με την μπάλα καθώς πρώην καλαθοσφαιριστής «εν εκουτσιησεν» όπως δήλωσε ο Κύπριος παίχτης της αντίπαλης ομάδας των μαχητών.

Πληροφορίες λένε πως ακόμα και οι απέλπιδες προσπάθειες των συμπαικτριών του να του «κάτσουν» έτσι ώστε να ξαναβρεί τον εαυτό του έχουν πέσει στο κενό.

Εμείς ελπίζουμε επιτέλους η παράγωγη να κοιτάξει σοβαρά το πρόβλημα και να βρει μια λύση έτσι ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον Πάφιο παίκτη στους τηλεοπτικούς δέκτες μας

Πηγή: xeroteana.com

Send this to a friend