Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Βασικός σκοπός του Σχεδίου είναι η παροχή κινήτρων σε εργοδότες (στο πλαίσιο του Νόμου της ΑνΑΔ) για να σχεδιάζουν, οργανώνουν και εφαρμόζουν ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης σύμφωνα με προϋποθέσεις και κριτήρια που καθορίζει η ΑνΑΔ, για κάλυψη αναγκών κατάρτισης νεοπροσληφθέντων εργοδοτουμένων τους (όπως η έννοια εργοδοτούμενος ορίζεται στον Νόμο της ΑνΑΔ).
Η ομάδα στόχος του Σχεδίου είναι άνεργα άτομα εγγεγραμμένα στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΑ) για πάνω από έξι (6) συνεχόμενους μήνες, ηλικίας κάτω των εξήντα (60) ετών (στο εξής «μακροχρόνια άνεργοι»), οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που καθορίζει η ΑνΑΔ για ένταξή τους στο Σχέδιο. Στην περίπτωση όπου ο μακροχρόνια άνεργος έχει συμπληρώσει με επιτυχία πρόγραμμα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διάρκειας τουλάχιστον τριών (3) ετών και είναι κάτοχος διπλώματος ανώτερης εκπαίδευσης, τότε πρέπει να είναι ηλικίας από τριάντα (30) ετών μέχρι και κάτω των εξήντα (60) ετών κατά την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης για έγκριση από την ΑνΑΔ.
Τα προγράμματα που επιχορηγεί η ΑνΑΔ μέσω του Σχεδίου, παρέχουν κατάρτιση στον χώρο εργασίας με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων/οργανισμών σε συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Η διάρκεια των προγραμμάτων που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Σχεδίου είναι τέσσερις (4) μήνες και στοχεύουν στην κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών των θέσεων για τις οποίες προσλαμβάνονται άνεργοι.
( Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι 31/7/2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην εταιρεία Zebranico Ltd στο τηλέφωνο 24400664 ή και ηλεκτονικά στο [email protected])

Send this to a friend