Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Πάνος Πλατρίτης μιλά αποκλειστικά στο Larnaka TV για τα γκρουπ ομαδικής και διατροφικής στήριξης, την υγεία, τον αθλητισμό και μας δίνει συμβουλές (video)
Ο Πάνος Πλατρίτης μιλά αποκλειστικά στο Larnaka TV για τα γκρουπ ομαδικής και διατροφικής στήριξης, την υγεία, τον αθλητισμό και μας δίνει συμβουλές (video)

Ο Πάνος Πλατρίτης μιλά αποκλειστικά στο Larnaka TV για τα γκρουπ ομαδικής και διατροφικής στήριξης, την υγεία, τον αθλητισμό και μας δίνει συμβουλές (video)

Το κομμάτι της διατροφής στη ζωή μας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πολλές φορές μέσα στην πίεση της καθημερινότητας και το άγχος το παραμελούμε.

Το Larnaka TV συνάντηση τον Πάνο Πλατρίτη, εξειδικευμένος διαιτολόγος και διατροφολόγος όπου μας μίλησε για τα ομαδικά γκρουπ διατροφικής στήριξης, τη διατροφή στον αθλητισμό και άλλα σημαντικά που χρειάζεται να γνωρίζουμε για τη διατροφή μας.

Διαβάστε πιο κάτω κάποιες από τις ατάκες του και δείτε και το σχετικό βίντεο…

«Τα γκρουπ ομαδικής και διατροφικής στήριξης είναι κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Κύπρου. Είναι πολύ σοβαρό πρόγραμμα που απαρτίζεται από διαιτολόγους, ψυχολόγους ακόμη και από γυμναστές. Γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο από ειδικούς».

«Χρειάζεται ενέργεια και θέληση από το κάθε άτομο και οι ομάδες στήριξης προσφέρουν στο κάθε άτομο την ώθηση».

«Διατροφή, ψυχολογία και άσκηση. Αν ένα άτομο τρέφεται σωστά και δεν ασκείται δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

«Τον αθλητισμό παίζει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο η διατροφή. Το σώμα είναι μια ανθρώπινη μηχανή. Τα άτομα που δεν έχουν σωστή διατροφή παρουσιάζουν πιο εύκολα τραυματισμούς στο πρώτο 15λεπτο και στο τελευταίο 15λεπτο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα».

 

 

Send this to a friend