Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η καταγγελία, οι 35.000 ευρώ, ο λογαριασμός, το κατηγορητήριο και οι ισχυρισμοί του Εμπεδοκλή!
Η καταγγελία, οι 35.000 ευρώ, ο λογαριασμός, το κατηγορητήριο και οι ισχυρισμοί του Εμπεδοκλή!

Η καταγγελία, οι 35.000 ευρώ, ο λογαριασμός, το κατηγορητήριο και οι ισχυρισμοί του Εμπεδοκλή!

Ο «ΓΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» έμαθε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σύλληψη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λάρνακας Λευτέρη Εμπεδοκλή και σας τις παρουσιάζει.

Όπως εγκύρως πληροφορήθηκε, επιχειρηματίας που διατηρεί παραλιακό κέντρο στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στην περιοχή Μακένζι, κατάγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι τον Σεπτέμβριο του 2015 έδωσε στο Λευτέρη Εμπεδοκλή ποσό 35 χιλιάδων ευρώ, με την προϋπόθεση ο Δήμος Λάρνακας να διευθετήσει τις παρανομίες που έγιναν στο υποστατικό του (επέκταση βεράντας κτλ) για να μην κατηγορηθεί στο δικαστήριο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας παρουσίασε στην αστυνομία κατάσταση του τραπεζικού του λογαριασμού, στην οποία φαίνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο όντως προχώρησε σε ανάληψη του πιο πάνω χρηματικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του επιχειρηματία, παρόλο που έδωσε τα χρήματα, εντούτοις καμία ενέργεια «τακτοποίησης» των παρανομιών στο κέντρο του δεν έχει γίνει.

Αντίθετα, τις τελευταίες μέρες ο επιχειρηματίας έλαβε κατηγορητήριο για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να λογοδοτήσει για τις συγκεκριμένες παρατυπίες…

Η ίδια αστυνομική πηγή δηλώνει μάλιστα ότι από τις έρευνες που διενήργησε η αστυνομία δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε ποσό στα ταμεία του Δήμου Λάρνακας, ούτε υπήρξε αίτηση ή έγινε οποιαδήποτε διαδικασία, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των παρανομιών του παραλιακού κέντρου.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Εμπεδοκλής αρνείται κάθε ανάμειξη κι έδωσε τη δική του εκδοχή στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας αναφορικά με την υπόθεση. Οι ισχυρισμοί του διερευνώνται…

Send this to a friend