
Η συνταγή της ημέρας: Γρήγορη πίτσα καλτσόνε
Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια.
Μπορούμε να γεμίσουμε τα καλτσόνε με ό,τι γέμιση επιθυμούμε.
1 Τοποθετούμε τη ζύμη σε μία αλευρωμένη επιφάνεια και την ανοίγουμε με έναν πλάστη σε στρογγυλό σχήμα διαμέτρου 30εκ.
2 Έπειτα, μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα ταψί του φούρνου, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα και την αλείφουμε με τη σάλτσα αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες της.
3 Κατόπιν, στο κάτω μισό τις ζύμης τοποθετούμε τις πιπεριές, το λουκάνικο, τα μανιτάρια, το μπέικον, 200γρ. τυρί και κλείνουμε τη ζύμη σε μισοφέγγαρο πιέζοντας πολύ καλά τις άκρες.
4 Ύστερα, καλύπτουμε τη ζύμη με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250°C στις αντιστάσεις πάνω-κάτω για 18-20 λεπτά.
5 Μόλις είναι έτοιμη, κόβουμε την πίτσα σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Διαβαστε επισης