Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Ανεβαίνει τις επόμενες μέρες
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Ανεβαίνει τις επόμενες μέρες

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Ανεβαίνει τις επόμενες μέρες

Στους 36 βαθμούς ανέρχεται σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται νέα άνοδος.

Η πρόγνωση του καιρού: 

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα νοτιοδυτικά παράλια, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά μέχρι το μεσημέρι, θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Αργά το απόγευμα οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Send this to a friend