Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Εγκαίνια του καταστήματος Event Boutique Decorations
Εγκαίνια του καταστήματος Event Boutique Decorations

Εγκαίνια του καταστήματος Event Boutique Decorations

Εγκαίνια του καταστήματος Event Boutique Decorations θα γίνουν το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 η ώρα 4.00 μ.μ. στην Ξυλοτύμβου.

Η δραστηριότητα του καταστήματος χωρίζεται σε δύο τομείς:

* Διακοσμήσεις εκδηλώσεων, όπως γάμος, βάπτιση, γενέθλια και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

* Διατίθενται στο κατάστημα διάφορα προϊόντα όπως αρωματικά κεριά (τα γνωστά παγκοσμίως Yankee, woodwick, όπως και διάφορα άλλα χειροποίητα αρωματικά κεριά), αρωματικά χώρου,διάφορα πακέτα δώρων, προϊόντα περιποίησης σώματος, και ποικίλες μπαλονοκατασκευές.

Επίσης υπάρχουν προϊόντα εποχικού χαρακτήρα – δηλαδή, τα Χριστούγεννα υπάρχουν πολλές χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και στολίδια, στον άγιο Βαλεντίνο πολλές συνθέσεις με αληθινά λουλούδια, τριαντάφυλλα, μπουλουκάκια, κούπες, κεριά για τον Αγ. Βαλεντίνο και αλλα, την ημέρα της γυναίκας επίσης παρόμοιες συνθέσεις και κατασκευες κατα παραγγελία ιδίως για Εταιρείες που προσφέρουν δώρα στο γυναικείο προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα το Πάσχα καθώς και στα εγκαίνια, θα υπάρχουν πολλά πασχαλινά δώρα και στολίδια, ανοιξιάτικα
στεφάνια, μεγάλη γκάμα από λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, κούπες ιδίως για τους μικρούς με σοκολατένια αυγά, όπως και Πασχαλινά
αρωματικά κεριά.

Τέλος, το κατάστημα προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα την ημέρα των εγκαινίων, και επεκτείνει την έκπτωση αναφορικά με προκράτηση για διακόσμηση κάποιας εκδήλωσης μέχρι και τρεις μήνες (δηλαδή μέχρι 13/07/2024).

Για παράδειγμα μπορεί κάποιος μέχρι και τις 13/07 να προκρατήσει την διακόσμηση του γάμου του με 20% έκπτωση.

Send this to a friend