Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Events boutique – Decorations and Gifts: Ένα μοναδικό κατάστημα στην Ξυλοτύμβου
Events boutique – Decorations and Gifts: Ένα μοναδικό κατάστημα στην Ξυλοτύμβου

Events boutique – Decorations and Gifts: Ένα μοναδικό κατάστημα στην Ξυλοτύμβου

H Events boutique ασχολείται με τις διακοσμήσεις όλων των εκδηλώσεων, όπως γάμος, βάπτιση, γενέθλια, δεξιώσεις κλπ. χρησιμοποιώντας φυσικά και τεχνητά λουλούδια, μπαλόνια, και σωρεία διακοσμητικών αξεσουάρ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με βάση τα γούστα και τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Πρωτοπορώντας στον χώρο της αυτό, η Events Boutique προσφέρει σαν επιλογή τα giant flowers, τα οποία είναι η νέα τάση στην διακόσμηση στην Ευρώπη και μπορούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή και συνάμα εντυπωσιακή εικόνα.

Στο κατάστημα θα βρείτε υπέροχα πακέτα δώρων, προϊόντα περιποίησης σώματος, αρωματικά κεριά, και εποχιακές διακοσμητικές συνθέσεις (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγ. Βαλεντίνου κλπ). Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε μια δική σας σύνθεση κατα παραγγελία με βάση τα δικά σας γούστα και τις δικές σας ανάγκες. Ομορφύνετε το χώρο σας και εντυπωσιάστε με την εμφάνιση των όμορφων αυτών συνθέσεων, ή μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο στους αγαπημένους σας.

Στο κατάστημα της Events Boutique έχετε την ευκαιρία να δείτε και να προμηθευτείτε προϊόντα της Ελληνικής Εταιρείας Fresh Line, μια παραγωγική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του φυσικού καλλυντικού από το 1992, και παράγει πάνω από 300 φυσικά προϊόντα βασισμένα σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές αλλά και στην αρχαία ελληνική αρωματοθεραπεία και βοτανοθεραπεία. Οι φόρμουλες περιλαμβάνουν πλήθος αιθέριων ελαίων, εκχυλίσματα, βιολογικά λάδια, βιταμίνες και δραστικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση. Στο κατάστημα υπάρχουν δείγματα όπου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από τις ποικίλες μυρωδιές των προϊόντων της Fresh Line.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα αρωματικά κεριά Yankee τα οποία αποτελούν τα δημοφιλέστερα αρωματικά κεριά παγκοσμίως με μεγάλη διάρκεια καύσης με ελκυστικά αρώματα και τα υψηλότερα ποιοτικά αιθέρια έλαια, χάρη στα οποία μυρίζουν από το πρώτο τους άναμμα έως και την τελευταία φλόγα, τα αρωματικά κεριά Wood wick, όπου ο ανεπανάληπτος ήχος που ακούγεται όταν καίγεται το ξύλινο φιτίλι τους, θυμίζει αναμμένο τζάκι αποκαλύπτοντας πολλές και τέλεια εναρμονισμένες αρωματικές ουσίες, και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που παρατείνουν τον χρόνο καύσης του κεριού εως και 150 ώρες και τα αρωματικά κεριά Chesapeake bay όπου to πλούσιο χρωματισμένο μείγμα κεριού σόγιας είναι φτιαγμένο με αιθέρια έλαια και ένα καπάκι από κόκκους ξύλου και δημιουργεί ένα ανακουφιστικό στοιχείο της φύσης όταν συνδυάζεται με τα πολύχρωμα, απαλά παγωμένα γυάλινα δοχεία. Τα απλά σχέδια αυτών των πανέμορφων κεριών αποτελούνται από πολυεπίπεδα, μοναδικά μείγματα αρωμάτων που κάνουν αυτά τα αρωματικά κεριά ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σας ή για κάποιον ξεχωριστό.

H Εταιρεία Blue Scents η οποία πρόκειται για μια νέα ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικής περιποίησης συμπεριλαμβάνεται στην γκάμα προιόντων της Event Boutique. Είναι εμπλουτισμένη με τα πιο διαλεχτά και ευεργετικά συστατικά της μεσογειακής χλωρίδας όπως ελαιόλαδο, εκχύλισμα σταφυλιού, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν, αλόη, αιθέρια έλαια, για τη βαθύτερη και ουσιαστικότερη φροντίδα σώματος και μαλλιών.

Send this to a friend