Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Συζήτηση με τον G.C – Η Plus Properties Cyprus έβαλε την Λάρνακα στο χάρτη των επενδύσεων (Μέρος Γ’)
Συζήτηση με τον G.C – Η Plus Properties Cyprus έβαλε την Λάρνακα στο χάρτη των επενδύσεων (Μέρος Γ’)

Συζήτηση με τον G.C – Η Plus Properties Cyprus έβαλε την Λάρνακα στο χάρτη των επενδύσεων (Μέρος Γ’)

της Θεοδοσίας Αποστόλου

Read English version here 

Παρουσιάζουμε σήμερα το πρώτο μέρος της συζήτησής μας με τον δημιουργό της εταιρείας Plus Properties Cyprus, κ. George Chewane. Μαζί του είχαμε μια πολύωρη συζήτηση για τον ρόλο που διαδραμάτισε η εταιρεία του τα τελευταία χρόνια στον επενδυτικό και οικιστικό τομέα στην Λάρνακα, την προβολή της Κύπρου στο  εξωτερικό μέσω της Plus Properties, τα θέματα τα οποία κατά την άποψη του χρειάζονται βελτίωση και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα τόσο στη Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Επιπρόσθετα μας εξηγεί, γιατί θεωρεί την Κύπρο τον καταλληλότερο προορισμό για να ζήσει κάποιος αλλά και τα σχέδια της Plus Properties το αμέσως επόμενο διάστημα.

Μέρος τρίτο:

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος ο κ. Chehwane μας μίλησε για την επιμήκυνση της εταιρείας και σε άλλους τομείς. Όπως μας ανέφερε, «την ίδια στιγμή στη Λάρνακα έχουμε ιδρύσει μία ακόμα εταιρεία, την Printing Plus η οποία και παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες από το 2018.

Επίσης, διατηρούμε ένα Boutique Hotel στη Λάρνακα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και πρόκειται για ένα πανέμορφο ξενοδοχείο. Πρόκειται για το Roseum Boutique Hotel. Η ξενοδοχειακή αυτή μονάδα περιλαμβάνει 20 δωμάτια και προσφέρονται υπηρεσίες υψηλής εξυπηρέτησης.»

Τέλος σημείωσε την σημαντική συμβολή των εργαζομένων της εταιρείας και ανέφερε ότι «πολύ σημαντικό για εμένα σαν δημιουργό της μεγάλης οικογένειας της Plus, αξίζει να σημειωθεί ότι η Plus Properties εργοδοτεί σχεδόν 40 άτομα.

Διαβάστε επίσης το πρώτο και το δέυτερο μέρος

Μεταξύ των εργαζομένων της υπάρχουν γύρω στους 15 Αρχιτέκτονες, γύρω στους 10 εργολάβους και περίπου 300 υπεργολάβοι. Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είμαστε περήφανο μέλος της οικονομίας της Κύπρου.

Παράλληλα, για την καλύτερη λειτουργία της εταιρείας μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, διατηρούμε τους δικούς μας αρχιτέκτονες και μηχανικούς εσωτερικών χώρων οι οποίοι και δραστηριοποιούνται και αναλαμβάνουν διάφορες εργασίες εντός των διαμερισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαχειριζόμαστε οι ίδιοι τα κτήρια μας αλλά και τα διαμερίσματα μας γεγονός που διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό όσους δεν διαμένουν μόνιμα σε αυτά. Τέλος, ως εταιρεία διατηρούμε γραφεία σε πάρα πολλές χώρες, κάτι που επίσης διευκολύνει τους πελάτες μας όπου κι αν βρίσκονται.»

Μια άκρως παραγωγική και κατατοπιστική συζήτηση κατά την οποία ο δημιουργός αυτής της πολύ σημαντικής για τον οικονομικό πνεύμονα της πόλης αλλά και ευρύτερα της Κύπρου μας έδωσε το δικό του στίγμα στην οικιστική οικονομία αλλά και τα νέα σημαντικά βήματα της Plus.

 

Send this to a friend