Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΝΤΕΟ: Αδιαθεσία Ερντογάν – Ακύρωσε το πρόγραμμα του
ΒΙΝΤΕΟ: Αδιαθεσία Ερντογάν – Ακύρωσε το πρόγραμμα του

ΒΙΝΤΕΟ: Αδιαθεσία Ερντογάν – Ακύρωσε το πρόγραμμα του

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε το σημερινό του πρόγραμμα μετά τη χθεσινή του αδιαθεσία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Με ανάρτησή του στο twitter ο Τουρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι ο Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της περιοδείας σε διάφορες πόλεις.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε μέλος του ευγενούς μου έθνους, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδερφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω των πολυάσχολων ωρών εργασίας μου. Σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι με τις συμβουλές των γιατρών μας. Δυστυχώς, δεν θαμπορέσουμε να βρεθούμε σήμερα μαζί με τα αδέρφια μου από το Kırıkkale, το Yozgat και το Sivas. Ζητώ από όλους συγγνώμη» έγραψε στην ανάρτησή του.

Πρόσθεσε ότι ο Αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι θα συμμετάσχει για λογαριασμό του στο πρόγραμμα στις πόλεις Kırıkkale, Yozgat και Sivas.

«Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμετο αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και ευημερία», ανέφερε.

Send this to a friend