Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η Αστυνομία των ΒΒ συγκέντρωσε €15.000 στην πορεία της Χριστοδούλας
Η Αστυνομία των ΒΒ συγκέντρωσε €15.000 στην πορεία της Χριστοδούλας

Η Αστυνομία των ΒΒ συγκέντρωσε €15.000 στην πορεία της Χριστοδούλας

Ποσό €15.000 για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου συγκεντρώθηκε από την ετήσια πορεία της Χριστοδούλας Δυτικών Προαστίων Λεμεσού, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των Βάσεων.

Στην πορεία, στην οποία παρευρέθηκε και η νέα Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Φιλίππα Καρσερά, συμμετείχαν πάνω απο 500 άτομα, προστίθεται.

Μιλώντας στην εκδήλωση, η κ. Καρσερά συνεχάρη για τη διοργάνωση στα πλαίσια της πορείας Χριστοδούλας τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, την Αστυνομική Διεύθυνση των ΒΒ Ακρωτηρίου, την Κοινότητα Ερήμης, τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ύψωνα και όλες τις κοινότητες της δυτικής Λεμεσού που συμμετείχαν.

Αναφερόμενη στο σύνθημα της φετινής πορείας «Να είσαι εκεί» διαβεβαίωσε ότι “θα είμαι πάντα δίπλα σας τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου, καθώς τα θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας βρίσκονται ψηλά στους στόχους της παρούσας διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη».

Η Πολιτική Διοικητής των ΒΒ Clare Simpson είπε πως η συμμετοχή τόσο πολλών ανθρώπων στην πορεία είναι ενθαρρυντική και αποτελεί απόδειξη για τους στενούς δεσμούς των κοινοτήτων εντός των ΒΒ.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας των ΒΒ, Chris Eyre, δήλωσε περήφανος που η Αστυνομία των ΒΒ μπορεί να συνεισφέρει στην απίστευτη δουλειά που γίνεται από φιλανθρωπικά σύνολα για τον καρκίνο στην Κύπρο.

Η Μαρία Μιχαήλ από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ανέφερε πως η στήριξη που λαμβάνει ο Σύνδεσμος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντική για την διεκπεραίωση του φιλανθρωπικού του έργου.

Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι περαιτέρω δωρεές θα συγκεντρωθούν από την Αστυνομία των ΒΒ μέχρι το τέλος του μήνα.

Προστίθεται ότι στην πορεία της Κυριακής συμμετείχαν διάφορες οργανώσεις και σύνολα όπως η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αστυνομίας Κύπρου, οι Μαζορέτες Σώματος Κυπρίων Οδηγών Λεμεσού, η Λέσχη Lions, οι Δρομείς ‘Ευ- Ζήν’ και ομάδες Προσκόπων από τον Ύψωνα, το Τραχώνι και την Επισκοπή.

Send this to a friend