Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Δεύτερο «do or die» για την Αργεντινή και «τελικός» πρόκρισης για Δανία και Αυστραλία (Σενάρια πρόκρισης και επιλογές στην «ΒοοkieCo»)
Δεύτερο «do or die» για την Αργεντινή και «τελικός» πρόκρισης για Δανία και Αυστραλία (Σενάρια πρόκρισης και επιλογές στην «ΒοοkieCo»)

Δεύτερο «do or die» για την Αργεντινή και «τελικός» πρόκρισης για Δανία και Αυστραλία (Σενάρια πρόκρισης και επιλογές στην «ΒοοkieCo»)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ο 3ος και ο 4ος όμιλος ολοκληρώνονται σήμερα με σπουδαία παιχνίδια και θα δούμε τελικά ποιες 4 ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η Αυστραλία και η Δανία παίζουν… τελικό πρόκρισης, με τους Αυστραλούς να έχουν προβάδισμα, αφού έχουν ήδη 3 βαθμούς. Έτσι, η Αυστραλία προκρίνεται και με ισοπαλία (αρκεί να μην κερδίσει η Τυνησία την Γαλλία), ενώ οι Δανοί θέλουν μόνο νίκη, καθώς και καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Τυνήσιους (σε περίπτωση που αυτοί κερδίσουν την Γαλλία).

Από την άλλη η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί και το μόνο που θέλει είναι να μην ηττηθεί από τους Τυνήσιους  για να σφραγίσει την πρωτιά του Ομίλου που ήταν και ο πρωταρχικός της στόχος. Θα πρέπει να γίνουν πολλά τρελά σενάρια για να χάσουν την πρωτιά οι ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Στους αγώνες τώρα στον 3ο Όμιλο γίνεται το έλα να δεις και πάμε για φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς.  Για να αντιληφθείτε τι λέμε και οι τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης και δεν είναι απίθανο να δούμε ισοβαθμίες. Έχουμε και λέμε:

Πολωνία: Προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία στο ματς με την Αργεντινή. Αν ηττηθεί, θέλει ισοπαλία ή νίκη του Μεξικού στο άλλο ματς, ώστε να κυνηγήσει το εισιτήριο μέσω της διαφοράς των τερμάτων.

Αργεντινή: Θέλει οπωσδήποτε νίκη με την Πολωνία. Υπάρχει και σενάριο για πρόκριση με ισοπαλία, αρκεί να έρθει το ίδιο αποτέλεσμα και στο άλλο ματς. Με ισοπαλία στο Πολωνία – Αργεντινή και νίκη του Μεξικού επί της Σ.Αραβίας, τότε θα έχουμε… μάχη στην διαφορά τερμάτων, όπου – αυτή την στιγμή – η Αργεντινή έχει ένα μικρό πλεονέκτημα. Αν τώρα ηττηθεί η παρέα του Λέο Μέσσι, μένει εκτός συνέχειας του Μουντιάλ.

Σαουδική Αραβία: Με νίκη θα φτάσει σε μία ιστορική πρόκριση. Με ισοπαλία και ήττα της Αργεντινής στο άλλο ματς θα πάρει επίσης το χρυσό εισιτήριο, ενώ αν χάσει μένει εκτός και στην τελευταία θέση του ομίλου.

Μεξικό: Βρίσκεται στη χειρότερη θέση απ’όλους και οι ελπίδες του κρίνονται μόνο από το εάν μπορέσει να κερδίσει την Σαουδική Αραβία και, ταυτόχρονα, να χάσει η Αργεντινή από την Πολωνία. Το δεύτερο ενδεχόμενο αφορά ξανά συνδυασμό, με νίκη της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο και θετικό αποτέλεσμα της Αργεντινής στο άλλο παιχνίδι (νίκη ή ισοπαλία δηλαδή) και εκεί το Μεξικό πρέπει να καλύψει την διαφορά τερμάτων με οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

17:00 Αυστραλία – Δανία (4ος όμιλος), (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες έχουν πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι Αυστραλοί ευνοούνται και με την ισοπαλία, ενώ αντίθετα οι Δανοί θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Ύπουλο παιχνίδι και καλή επιλογή φαντάζει το 2-3 γκολ του αγώνα το οποίο βρίσκεται στο 1.94 στην “ΒοοkieCo”. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

17:00 Τυνησία – Γαλλία (4ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα)

Δεδομένη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Γάλλοι έχουν στόχο να κερδίσουν και να σφραγίσουν την πρωτιά στον όμιλο. Εάν παρουσιαστούν όπως τα πρώτα δύο ματς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Χαμηλό το 1.38 στη νίκη των “τρικολόρ” που θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over 1,5 του αγώνα στο 1.65. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

21:00 Πολωνία – Αργεντινή (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα)

Αυτή και εάν είναι ματσάρα. Για να μην μπλέξει η Αργεντινή θα πρέπει να κερδίσει και πάλι, όπως έκανε προ ημερών με το Μεξικό. Από την άλλη οι Πολωνοί βολεύονται και με ισοπαλία. Ακόμα και να χάσουν υπάρχει σενάριο να προκριθούν και πάλι, κάτι που αναλύσαμε πιο πάνω. Στοιχηματικά είναι δύσκολο να προβλέψεις κάτι. Καλό φαντάζει το under 2,5 γκολ του αγώνα στο 1.71 στην “ΒοοkieCo”. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

21:00 Σαουδική Αραβία – Μεξικό (3ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail)

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Η Σαουδική Αραβία με νίκη περνάει, ενώ αντίθετα το Μεξικό και να κερδίσει θα πρέπει να έρθει ευνοϊκό αποτέλεσμα για αυτό και στο δεύτερο παιχνίδι (αναλύσαμε πιο πάνω τα σενάρια πρόκρισης). Αξίζει το ρίσκο στη νίκη της Σαουδικής Αραβίας όπως μας έδειξε και στα πρώτα δύο ματς του Ομίλου. Αν κερδίσει, προκρίνεται και αυτό είναι μεγάλη πρόκληση. Πάμε για την έκπληξη στο 4.54. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend