Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (Επιλέξτε από τώρα τον νικητή στην “ΒοοkieCο”)
Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (Επιλέξτε από τώρα τον νικητή στην “ΒοοkieCο”)

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (Επιλέξτε από τώρα τον νικητή στην “ΒοοkieCο”)

To μεγάλο ερώτημα που προκύπτει πριν από κάθε μεγάλη Διοργάνωση, είναι ποια ομάδα ή χώρα θα το κατακτήσει. Αυτό συμβαίνει και τώρα στο Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο θα γίνει πρώτη φορά… χειμώνα.  Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο οποίο μετέχουν 32 ομάδες χωρισμένες σε 8 ομίλους, αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου (προσεχή Κυριακή) και θα ολοκληρωθεί στο Στάδιο Lusail με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Θα απολαύσουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας. 

Oι επιλογές είναι αμέτρητες στην “ΒοοkieCo” για το επερχόμενο Μουντιάλ. Σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο, έτσι και σε αυτό του Κατάρ, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται από νωρίς γύρω από την ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου. Τα φαβορί είναι λίγο-πολύ γνωστά κάθε τετραετία. Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία βρίσκονται παραδοσιακά στο… προσκήνιο. Στο προσεχές Μουντιάλ 2022 μάλιστα θα απουσιάσει (για δεύτερη συνεχή χρονιά) η Ιταλία και αυτό είναι από τα αξιοσημείωτα.

Η πολυνίκης του θεσμού, Βραζιλία, παίζεται στη χαμηλότερη απόδοση η οποία βρίσκεται στο 5.00 στην “ΒοοkieCo”.  Ακολουθεί η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στο 6.50. Τρίτο φαβορί είναι η Γαλλία που πληρώνει 7.00 για να σηκώσει το Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα πάμε στις χώρες που πληρώνουν πολύ ψηλά σε περίπτωση νίκης. Κατά σειρά Αγγλία (9.00), Ισπανία (9.50), Γερμανία (11.00), Ολλανδία (13.00), Πορτογαλία (15.00) και Βέλγιο (17.00). 

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo” (Όλες οι λεπτομέρειες)

Μπορείτε από τώρα να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend