Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ώρα Μουντιάλ και το απολαμβάνουμε συντροφιά με την “ΒοοkieCo” (Πρόγραμμα, αποδόσεις, αναλύσεις και 75% BONUS στα παρολί)
Ώρα Μουντιάλ και το απολαμβάνουμε συντροφιά με την “ΒοοkieCo” (Πρόγραμμα, αποδόσεις, αναλύσεις και 75% BONUS στα παρολί)

Ώρα Μουντιάλ και το απολαμβάνουμε συντροφιά με την “ΒοοkieCo” (Πρόγραμμα, αποδόσεις, αναλύσεις και 75% BONUS στα παρολί)

Έφτασε η μεγάλη ώρα. Το Μουντιάλ του Κατάρ αρχίζει. Μια ποδοσφαιρική πανδαισία με 64 αγώνες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων – και όχι μόνον – στο Κατάρ, σε μια περιοχή, στη Μέση Ανατολή, όπου για πρώτη φορά στην Ιστορία διεξάγεται Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες στην Αραβική χερσόνησο έκαναν την FIFA να μεταφέρει την διεξαγωγή των αγώνων σε χειμερινούς μήνες, κάτι που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά και αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και για τους παίκτες του στοιχήματος.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο οποίο μετέχουν 32 ομάδες χωρισμένες σε 8 ομίλους, αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου (πρεμιέρα αύριο με τον  αγώνα Κατάρ-Εκουαδόρ ) και θα ολοκληρωθεί στο Στάδιο Lusail με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Θα απολαύσουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας. 

Oι επιλογές είναι αμέτρητες στην “ΒοοkieCo” για το επερχόμενο Μουντιάλ. Κάντε από τώρα τις επιλογές σας. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά τα δεδομένα σε όλους τους ομίλους, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και όχι μόνο. Εξαιρετικές επιλογές προσφέρει η “ΒοοkieCo” και για τα Ειδικά Στοιχήματα. Ποιό προβλέπετε για πρώτο σκόρερ και πια ομάδα θεωρείτε θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Πατήστε στους πιο κάτω σύνδεσμους για όλες τις λεπτομέρειες:

Φαβορί, αουτσάιντερ και επιλογές για τους πρώτους τέσσερις Ομίλους στο Μουντιάλ 

Ανάλυση των υπόλοιπων Ομίλων με φαβορί, αουτσάϊντερ και πιθανές εκπλήξεις

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε από τώρα να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend