Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ; (Φαβορί και αουτσάιντερ στην “ΒοοkieCo”)
Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ; (Φαβορί και αουτσάιντερ στην “ΒοοkieCo”)

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ; (Φαβορί και αουτσάιντερ στην “ΒοοkieCo”)

Βρισκόμαστε σε εβδομάδα Μουντιάλ και ήδη όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος το αναμένει με μεγάλη ανυπομονησία. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι και διαφορετικό από τα υπόλοιπα… καθώς θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο οποίο μετέχουν 32 ομάδες χωρισμένες σε 8 ομίλους, αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου (προσεχή Κυριακή) και θα ολοκληρωθεί στο Στάδιο Lusail με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Θα απολαύσουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας. 

Oι επιλογές είναι αμέτρητες στην “ΒοοkieCo” για το επερχόμενο Μουντιάλ. Πέραν όμως των τηλεθεατών και γενικότερα των φιλάθλων, υπάρχουν και οι λάτρεις των ειδικών στοιχημάτων. Μία από αυτές τις κατηγορίες είναι και οι πρώτοι σκόρερ του Μουντιάλ. Πρώτο φαβορί ο Χάρι Κέιν με απόδοση 8.00, δεύτερο φαβορί ο Κίλιαν Εμπαπέ με απόδοση 10.00 και ακολοθούν με απόδοση 13.00 οι Λιονέλ Μέσι, Νειμάρ και Καρίμ Μπενζεμά.  Η εξάδα κλείνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πληρώνει 17.00 σε περίπτωση που ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ. Από εκεί και πέρα πάμε στις μεγάλες εκπλήξεις με απόδοση 26.00. Πρόκειται για τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Ρομέλο Λουκάκου και Μέμφις Ντεπάϊ.

Να σημειώσουμε ότι ένας από τους λόγους που οι Κέιν, Εμπαπέ, και Μέσι φιγουράρουν στα φαβορί… είναι το πρόγραμμα των αγώνων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες τους και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κάθε ενός.

Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει Ιράν, ΗΠΑ και Ουαλία. Η κάτοχος του τροπαίουΓαλλίατις Αυστραλία, Δανία και Τυνησία, ενώ η Αργεντινή κληρώθηκε με τις Σαουδική Αραβία, Μεξικό και Πολωνία.

Από εκεί και πέρα, δεν θα μπορούσε να λείψει από τα πρώτα φαβορί ο Καρίμ Μπενζεμά, ο βασικός φορ της Γαλλίας, ο οποίος μάλιστα έλαβε προσφάτως την χρυσή μπάλα, όντας ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2022 και φυσικά ο Νειμάρ που η Βραζιλία κατεβαίνει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo” (Όλες οι λεπτομέρειες)

Μπορείτε από τώρα να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend