Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ανάλυση όλων των Ομίλων με φαβορί, αουτσάϊντερ και πιθανές εκπλήξεις (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Ανάλυση όλων των Ομίλων με φαβορί, αουτσάϊντερ και πιθανές εκπλήξεις (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Ανάλυση όλων των Ομίλων με φαβορί, αουτσάϊντερ και πιθανές εκπλήξεις (Όλες οι επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Επιτέλους εβδομάδα Μουντιάλ. Άρχισε για τα καλά να μυρίζει… Μουντιάλ. Η σέντρα στα γήπεδα του Κατάρ πλησιάζει και θα είναι η πρώτη διοργάνωση που θα διεξαχθεί χειμώνα λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών. Μια ποδοσφαιρική πανδαισία με 64 αγώνες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων – και όχι μόνον – στο Κατάρ, σε μια περιοχή, στη Μέση Ανατολή, όπου για πρώτη φορά στην Ιστορία διεξάγεται Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες στην Αραβική χερσόνησο έκαναν την FIFA να μεταφέρει την διεξαγωγή των αγώνων σε χειμερινούς μήνες, κάτι που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά και αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα και για τους παίκτες του στοιχήματος.

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ταξίδι στο οποίο μετέχουν 32 ομάδες χωρισμένες σε 8 ομίλους, αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου (προσεχή Κυριακή) και θα ολοκληρωθεί στο Στάδιο Lusail με τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Θα απολαύσουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας. 

Oι επιλογές είναι αμέτρητες στην “ΒοοkieCo” για το επερχόμενο Μουντιάλ. Ενδιαφέρον έχει στην αρχή, ποιες ομάδες προβλέπεται να περάσουν από τους Ομίλους, ποια θα κερδίσει τον Όμιλο και για τους πολύ τολμηρούς πόσους βαθμούς υπολογίζουν θα κάνει η κάθε ομάδα στον Όμιλο. Πάμε να δούμε τους τελευταίους τέσσερις ομίλους, αφού χθες αναλύσαμε τους πρώτους τέσσερις. Πατήστε ΕΔΩ. 

Ε΄ΟΜΙΛΟΣ (Κόστα Ρίκα, Γερμανία, Ιαπωνία, Ισπανία)

Στον συγκεκριμένο Όμιλο θα τα πούνε δύο από τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ισπανία και η Γερμανία. Η πρώτη με μία κατάκτηση το 2010, η Γερμανία τη διαδέχτηκε το 2014 για να πάρει το τέταρτο Μουντιάλ στην ιστορία της. Αυτές οι δύο ομάδες είναι και τα ακλόνητα φαβορί για πρόκριση κόντρα σε Κόστα Ρίκα και Ιαπωνία. Στις αγορές στην “ΒοοkieCo”, η Ισπανία είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου με την τιμή της να βρίσκεται στο 1.87. Τα “πάντσερ” πληρώνουν 2.10 για κερδίσουν την πρωτιά στον Όμιλο.

ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βέλγιο, Καναδάς, Κροατία, Μαρόκο)

Βέλγοι και Κροάτες είναι τα φαβορί για πρόκριση από τον Όμιλο και κυρίως οι πρώτοι. Η πρωτιά μάλιστα του Βελγίου που δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πληρώνει 1.57. Η Κροατία ναι μεν είναι το φαβορί για πρόκριση αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Μοιάζει πολύ γερασμένη ομάδα και δεν αποκλείεται αυτό να το εκμεταλλευτεί μία εκ των Μαρόκο και Καναδά. Πληρώνει η Κροατία 1.43 να περάσει στην επόμενη φάση αλλά αυτό είναι ρίσκο.

Ζ΄ΟΜΙΛΟΣ (Βραζιλία, Καμερούν, Σερβία, Ελβετία)

Το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται στον 7ο όμιλο. Η Βραζιλία ταξιδεύει στο Κατάρ για να το κάνει 2η φορά στην ασιατική ήπειρο. Η “Σελεσάο” είναι και το φαβορί για την πρωτιά στον Όμιλο σε τιμές 1.35. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον συγκεκριμένο Όμιλο θα έχει ποια ομάδα θα προκριθεί μαζί με την Βραζιλία. Στα χαρτιά, μάχη για τη 2η θέση θα δώσουν η Ελβετία με τη Σερβία, ενώ σε ρόλο αουτσάιντερ -και για πολλούς ξεγραμμένο- είναι το Καμερούν. Δεύτερο φαβορί στην “ΒοοkieCo” για πρόκριση είναι η Ελβετία που πληρώνει 2.05 και η Σερβία 2.20. 

Η΄ΟΜΙΛΟΣ (Γκάνα, Νότια Κορέα, Πορτογαλία, Ουρουγουάη)

Φαβορί στον όμιλο προφανώς είναι η Πορτογαλία, όχι όμως σε απόδοση όπως τα φαβορί άλλων ομίλων, δηλαδή στα επίπεδα του 1.30-1.40. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προσφέρεται στο 1.60 για την πρωτιά. Ο πολύπειρος κόουτς θα πρέπει να διαχειριστεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι το τελευταίο του Μουντιάλ αλλά δεν βρίσκεται στα καλύτερα του ελέω και της κόντρας που έχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεύτερο φαβορί σε ένα ύπουλο Όμιλο είναι η Ουρουγουάη. Στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους και για αυτούς,  οι Σουάρες και Καβάνι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά στην Διοργάνωση. Η πρόκριση της Ουρουγουάης βρίσκεται στο 1.45 και το να καταλήξει στην 2η θέση του Ομίλου, αυτό πληρώνει 2.26 στην “ΒοοkieCo”. 

Διαβάστε επίσης: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo” (Όλες οι λεπτομέρειες)

Μπορείτε από τώρα να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

 

Send this to a friend