Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Φινάλε σε 1ο και 2ο Όμιλο και ματσάρα Εκουαδόρ-Σενεγάλη (Σενάρια πρόκρισης, ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Φινάλε σε 1ο και 2ο Όμιλο και ματσάρα Εκουαδόρ-Σενεγάλη (Σενάρια πρόκρισης, ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Φινάλε σε 1ο και 2ο Όμιλο και ματσάρα Εκουαδόρ-Σενεγάλη (Σενάρια πρόκρισης, ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ ξεκινά από τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, στους οποίους αναμένεται μεγάλη… μάχη για την πρόκριση. Nα σημειώσουμε ότι πλέον δεν θα έχουμε αγώνες στις 12:00 και στις 15:00. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα αρχίζουν στις 17:00 και τα άλλα δύο στις 21:00.

Στον 1ο όμιλο 3 ομάδες διεκδικούν τα 2 εισιτήρια, η Ολλανδία και ο Ισημερινός με 4 βαθμούς και η Σενεγάλη με 3. Έχει αποκλειστεί το Κατάρ μετά τις 2 ήττες.

Στο 2ο όμιλο και οι 4 ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Προηγείται στη βαθμολογία η Αγγλία με 4 βαθμούς και ακολουθούν το Ιράν με 3, οι ΗΠΑ με 2 και η Ουαλία με 1.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

17:00 Εκουαδόρ– Σενεγάλη (1ος όμιλος) , (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

Ιδού ο πρώτος τελικός πρόκρισης στο φετινό Μουντιάλ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστιική κατάσταση, τα έχουν καταφέρει πολύ καλά έως τώρα στον πρώτο όμιλο, με το Εκουαδόρ να βολεύεται και με την ισοπαλία, αφού έχει μαζέψει έναν βαθμό περισσότερο από την Σενεγάλη που για να προκριθεί θα πρέπει να κερδίσει. Είναι αλήθεια ότι οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετές αρετές μέχρι στιγμής και πάμε για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Καλή επιλογή φαντάζει το 2-3 γκολ που πληρώνει 1.95 στην “BookieCo”, ενώ δεύτερη καλή επιλογή είναι και το G/G ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και προσφέρεται στο 2.00.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

17:00 Ολλανδία – Κατάρ (1ος όμιλος), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor)

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το αδιάφορο ουσιαστικά Κατάρ και με νίκη θα τερματίσει πιθανότατα στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι διοργανωτές έχουν ήδη αποκλειστεί και οι «Οράνιε» θα ψάξουν και τα γκολ, αφού αυτή την στιγμή έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά γκολ και τους ίδιους βαθμούς με το Εκουαδόρ (4 βαθμοί, +2). Eίναι αλήθεια ότι οι Ολλανδοί δεν μας έχουν πείσει στα δύο πρώτα παιχνίδια. Τους δίνεται σήμερα η ευκαιρία όχι μόνο να κερδίσουν αλλά να πραγματοποιήσουν και καλή εμφάνιση, στέλνοντας και μηνύματα… για την επόμενη φάση. Εύκολα-δύσκολα αναμένεται να κερδίσει η Ολλανδία που η νίκη της βρίσκεται στο 1.16. Θα μπορούσε κάλλιστα να συνδυαστεί με το under 4,5 του αγώνα στο 1.55. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Ιράν – ΗΠΑ (2ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα)

Οι ΗΠΑ θέλουν μόνο νίκη και δεν εμπλέκονται σε κανένα άλλο σενάριο με διαφορετικό αποτέλεσμα, ενώ το Ιράν προκρίνεται με νίκη και με ισοπαλία, αρκεί (στο δεύτερο σενάριο) να μην υπάρξει νίκη των Ουαλών επί των Άγγλων στο δεύτερο παιχνίδι του Ομίλου. Πάμε για άλλο ένα δυνατό ματς που ουσιαστικά το Ιράν βολεύεται και με ισοπαλία. Οι ΗΠΑ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση αλλά το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο. Οι προβλέψεις είναι δύσκολες ανάμεσα στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Καλό φαντάζει το 2-3 γκολ του αγώνα (1.90) με βάση το τι μας έδειξαν οι δύο ομάδες…

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Ουαλία – Αγγλία (2ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

Η Αγγλία προκρίνεται στην επόμενη φάση με μία ισοπαλία, ενώ έχει το… μαξιλαράκι του +4 στην διαφορά των γκολ. Δηλαδή για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει με πολλά γκολ και, φυσικά, σε περίπτωση νίκης «καθαρίζει» την πρωτιά. Από την πλευρά της, η παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ (που έχει μόνο 1 βαθμό) θέλει μόνο νίκη για να κυνηγήσει πιθανή ισοβαθμία με το Ιράν (σε περίπτωση ισοπαλίας των Ασιατών με τις ΗΠΑ). Αν κερδίσουν οι Αμερικανοί, τότε η Ουαλία θέλει νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά κόντρα στους Άγγλους. Αυτά είναι τα δεδομένα του Ομίλου που οι ΗΠΑ ψάχνουν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία. Επίσης δεν μας έδειξαν και ικανοί για κάτι τέτοιο. Είναι δεδομένο ότι οι ΗΠΑ θα μπούνε δυνατά και θα παίξουν επιθετικά, ρισκάροντας βέβαια αμυντικά. Θεωρούμε θα μπούνε γκολ στον αγώνα και μια επιλογή είναι το over 2,5 που προσφέρεται στο 1.94 στην “BookieCo”. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend