Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Συγκρούονται οι νέες δυνάμεις του Κυπριακού Ποδοσφαίρου (Άρης-Πάφος)- Ενδιαφέρον ματς και στο Μουντιάλ (Aναλύσεις, δεδομένα και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Συγκρούονται οι νέες δυνάμεις του Κυπριακού Ποδοσφαίρου (Άρης-Πάφος)- Ενδιαφέρον ματς και στο Μουντιάλ (Aναλύσεις, δεδομένα και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Συγκρούονται οι νέες δυνάμεις του Κυπριακού Ποδοσφαίρου (Άρης-Πάφος)- Ενδιαφέρον ματς και στο Μουντιάλ (Aναλύσεις, δεδομένα και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Η δράση στο Μουντιάλ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, όμως δράση έχουμε και στο Κυπριακό Πρωτάθλημα το οποίο είναι από τα λίγα που συνεχίζεται κανονικά χωρίς να διακοπεί ελέω… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η 12η Αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με τον Άρη να υποδέχεται την Πάφο. Πριν μερικά χρόνια το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έλεγε τίποτα και ως συνήθως οι δύο ομάδες πάλευαν για παραμονή. Τα τελευταία χρόνια όμως μετατράπηκαν σε νέες δυνάμεις στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι σούπερ ντέρμπι με βάση και τα βαθμολογικά δεδομένα.Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο Μουντιάλ τώρα, σήμερα θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική σε 7ο και 8ο Όμιλο που μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και για δική σας ευκολία και χρήση πατήστε στο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες επιλογές στην “ΒοοkieCo” που έχει και τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. 

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

12:00 Καμερούν – Σερβία (7ος όμιλος), (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah)

15:00 Νότια Κορέα – Γκάνα (8ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα)

18:00 Βραζιλία – Ελβετία (7ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα)

21:00 Πορτογαλία – Ουρουγουάη (8ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail)

Άρης-Πάφος

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται απόψε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα στις δύο νέες δυνάμεις στον χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Ο Άρης σε περίπτωση νίκης μειώνει στον ένα βαθμό την διαφορά από την πρωτοπόρο και αήττητη Πάφο που προελαύνει για τον τίτλο. Οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι έχουν μεγάλο κίνητρο ενώπιον τους. Να σπάσουν το αήττητο των πρωτοπόρων αλλά αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Nα σημειώσουμε ότι η “Ελαφρά Ταξιαρχία” βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη η Πάφος δείχνει σοβαρή, πειθαρχημένη και με με προπονητή τον Χένινγκ Μπεργκ δείχνει ικανή ακόμα και να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Δεν είναι καθόλου τυχαία η μέχρι τώρα πορεία της.  Προπορεύεται στο πρωτάθλημα αήττητη με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες σε 11 αγωνιστικές.

Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην “ΒοοkieCo” όπως ήταν και το λογικό. 2.75 προσφέρεται τόσο η νίκη των γηπεδούχων, όσο και των φιλοξενούμενων. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20.

Στοιχηματικά μιλάμε για δύο πολύ ποιοτικές και εκ φύσεως επιθετικές ομάδες, οι οποίες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Καλή επιλογή φαντάζει το G/G το οποίο προσφέρεται στο 1.90. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλες τις στοιχηματικές επιλογές του ντέρμπι στη Λάρνακα. 

Απολαμβάνουμε τόσο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend