Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, ΑΕΛ-Ανόρθωση και Ισπανία-Γερμανία… (Ποδοσφαιρική πανδαισία συντροφιά φυσικά με την “ΒοοkieCo”)
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, ΑΕΛ-Ανόρθωση και Ισπανία-Γερμανία… (Ποδοσφαιρική πανδαισία συντροφιά φυσικά με την “ΒοοkieCo”)

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, ΑΕΛ-Ανόρθωση και Ισπανία-Γερμανία… (Ποδοσφαιρική πανδαισία συντροφιά φυσικά με την “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Μπορεί το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στραμμένο στο Μουντιάλ, όμως το Κυπριακό Ποδόσφαιρο συνεχίζεται και σήμερα στα πλαίσια της 12ης Αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Το «αιώνιο» ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια και στο Τσίρειο η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Δύο ματς φωτιά που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο Μουντιάλ τώρα, σήμερα θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική σε 5ο και 6ο Όμιλο που μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεσπόζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και για δική σας ευκολία και χρήση πατήστε στο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει και δείτε τις αμέτρητες επιλογές στην “ΒοοkieCo” που έχει και τις υψηλότερες τιμές της αγοράς. 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

12:00 Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα (5ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

15:00 Βέλγιο – Μαρόκο (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα)

18:00 Κροατία – Καναδάς (6ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

21:00 Ισπανία – Γερμανία (5ος όμιλος), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor)

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (17:00)

Μετά από πολλά χρόνια θα απολαύσουμε το ντέρμπι των “αιωνίων” σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα δώσουν μαζικά το παρών τους και αυτό δίνει μια επιπλέον ομορφιά στο μεγάλο παιχνίδι. Σε πολύ καλύτερη βαθμολογική και αγωνιστική κατάσταση οι “γαλαζοκίτρινοι” που ξεπερνούν τους “πράσινους” οκτώ βαθμούς στην βαθμολογία. Μετά από αρκετά χρόνια βλέπουμε τέτοιο σκηνικό με την Ομόνοια να παίζει με την πλάτη στον τοίχο αν θέλει να επιστρέψει και να διεκδικήσει κάτι τη φετινή χρονιά. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα αντιμετωπίσει και για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του που τον έφερε για πρώτη φορά στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Στις αγορές στην “ΒοοkieCo”, η νίκη του ΑΠΟΕΛ προσφέρεται στο 2.20 και η νίκη της Ομόνοιας στο 3.30. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις αν και το under 2,5 γκολ του αγώνα (1.70) είναι μια επιλογή που έχει αυξημένες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί…

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του ντέρμπι ΕΔΩ. 

ΑΕΛ-Ανόρθωση (19:00)

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον φετινό μαραθώνιο με ενθουσιασμό αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναν.  Πάνω-κάτω ουσιαστικά πραγματοποιούν το ίδιο κάκιστο ξεκίνημα. Αυτό το μαρτυράνε και οι μέχρι τώρα επιδόσεις αλλά και οι αριθμοί σε σύγκριση των δύο ομάδων. Σε 11 παιχνίδια πέτυχαν από 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και ήττήθηκαν και σε 5 ματς. Η ΑΕΛ σκόραρε 10 γκολ και η “Κυρία” ένα περισσότερο (11). Η Ανόρθωση δέχθηκε 14 γκολ και η ΑΕΛ 10. Η λεμεσιανή ομάδα δέχτηκε 10 τέρματα, 14 η Ανόρθωση με τους δύο μονομάχους να έχουν 14 βαθμούς. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για τους δύο. Θα κάνουν προσπάθεια για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Όποιος κερδίσει το ματς θα έχει και προβάδισμα. Η ισοπαλία ουσιαστικά δεν ευνοεί κανένα.

Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην “ΒοοkieCo”. Ο άσσος προσφέρεται στο 2.50 και το διπλό στο 2.90. Η ισοπαλία στο 3.20. Η πίεση για το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλη και για τις δύο ομάδες. Να σημειώσουμε ότι η ΑΕΛ δεν θα έχει στον πάγκο της τον προπονητή Τσβεντομίρ Γιανέφσκι λόγω τιμωρίας. Δύσκολα σκοράρουν οι δύο ομάδες και το under 2.5 γκολ του αγώνα είναι μια καλή επιλογή που κυμαίνεται στο 1.68.

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές του ντέρμπι ΕΔΩ. 

Απολαμβάνουμε τόσο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend