Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Πρεμιέρα σε 5ο και 6ο Όμιλο του Μουντιάλ με αμφίρροπα ματς… (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Πρεμιέρα σε 5ο και 6ο Όμιλο του Μουντιάλ με αμφίρροπα ματς… (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Πρεμιέρα σε 5ο και 6ο Όμιλο του Μουντιάλ με αμφίρροπα ματς… (Αναλύσεις, προγνωστικά και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας BookieCo | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Συνέχεια στην δράση στο Μουντιάλ του Κατάρ με άλλες τέσσερις αναμετρήσεις. Πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι ομάδες του 5ου και του 6ου Ομίλου.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

12:00 Μαρόκο – Κροατία (6ος όμιλος), (Στάδιο Al-Bayt, Al-Khor)

Η έλευση του Ουαλίντ Ρεγκραγκουί στον πάγκο του Μαρόκο (μετά το διαζύγιο με τον Βόσνιο προπονητή Βαχίντ Χαλίλχοζιτς που είχε αρκετά θέματα με πολλούς ποδοσφαιριστές) έφερε άλλο αέρα στην ομάδα. Το Μαρόκο την δεδομένη στιγμή έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του που διαπρέπουν σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης και όχι μόνο. Σίγουρα τα πράγματα στον Όμιλο του είναι δύσκολα για πρόκριση με την παρουσία Κροατίας και Βελγίου αλλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Να σημειώσουμε όμως ότι το Μαρόκο μετράει 5 σερί ματς χωρίς να δεχθεί ήττα.

Πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα και σε αυτό το τουρνουά είναι η Κροατία. Στην προηγούμενη διοργάνωση έφτασε μέχρι και τον τελικό αλλά ηττήθηκε από την σπουδαία Γαλλία. Ο προπονητής της ομάδας Ζλάτκο Ντάλιτς κάνει εξαιρετική δουλειά και και ευελπιστούν για πολύ καλή πορεία και στο Κατάρ. Οι Κροάτες είναι αήττητοι στα τελευταία 6 επίσημα ματς…

Στην “ΒοοkieCo” πληρώνει 2.11 η νίκη των Κροάτων αλλά το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα σε ένα υπολογίσιμο Μαρόκο. Καλή επιλογή και το G/G (2.05) που μετρά πέντε σερί ματς η Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σήμερα μπορεί να γίνουν έξι…
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία (5ος όμιλος), (Διεθνές Στάδιο Khalifa, Ντόχα)

Σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έχουν οι Γερμανοί στις τελευταίες διοργανώσεις. Μετά ττην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2014 ακολούθως τόσο στο Μουντιάλ του 2018 όσο και το Γιούρο 21 δεν είχαν καλές παρουσίες. Ακόμα και στο πρόσφατο Nations League κατέληξε 3η στον Όμιλο. Αντίθετα στα Προκριματικά του Μουντιάλ πήρε την πρωτιά στο 10ο γκρουπ. Στο ρόρτερ της πέρα από τους πολύπειρους Κίμιχ, Γκιντογκάν Χάβερτς, Γκνάμπρι και τον ανερχόμενο Μουσιάλα, διαθέτει και τον δαιμόνιο Μουκοκό που δείχνει να είναι το νέο λαμπρό αστέρι του ποδοσφαίρου.

Για άλλη μια χρονιά δίνει το παρών της σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ιαπωνία (7η συνεχόμενη χρονιά). Στον πάγκο της από το 2018 ο Χαΐμε Μοριγιάσου (39-8-11 μαζί του). Οι 8 από τους 26 ποδοσφαιριστές της αποστολής της, αγωνίζονται σε γερμανικούς συλλόγους και αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας.

Στο 1.47 προσφέρεται η νίκη των Γερμανών που ενδέχεται να επιβεβαιωθεί αλλά χωρίς ευκολία. Οι Ιάπωνες στα τελευταία έξι παιχνίδια (επίσημα και φιλικά) μόνο μια φορά παραβιάστηκε η εστία τους.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 
18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα (5ος όμιλος), (Στάδιο Al-Thumama, Ντόχα)

Οι Ισπανοί θέλουν α σηκώσουν ξανά το Μουντιάλ μετά το 2010 και δείχνουν πανέτοιμοι για αυτό. Στα Προκριματικά πήραν την πρώτη θέση με τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς χωρίς να δεχθούν και γκολ. Ο Λουίς Ενρίκε διαθέτει στο ρόστερ τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης και οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να επιστρέψουν δριμύτεροι…

Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Κόστα Ρίκα. Αν θυμάστε καλά το 2014, είχε πρωτεύσει σε αντίστοιχο γκρουπ με Ιταλία, Αγγλία και Ουρουγουάη, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε την Ελλάδα στους «16». Φέτος βρίσκεται και πάλι σε δύσκολο Όμιλο κόντρα σε Γερμανία, Ισπανία και Ιαπωνία αλλά μπορεί και πάλι να κάνει την έκπληξη. Στον πάγκο της εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται ο Λουίς Φερνάντο Σουάρες. Στηρίζεται κυρίωες σε παίκτες που παίζουν για πολλά χρόνια μαζί, 4 εξ αυτών έχουν τριψήφιο αριθμό συμμετοχών (Κέιλορ Νάβας, Μπόρχες, Ρούις και Κάμπελ).

Ξεκάθαρο φαβορί οι Ισπανοί με τη νίκη τους να πληρώνει 1.16. Η Κόστα Ρίκα στηρίζεται κυρίως στην ομοιογένεια και στην συμπαγή της άμυνα. Καλό θα φάνταζε η νίκη των Ισπανών με συνδυασμό το under 3,5 του αγώνα στ0 1.70. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

21:00 Βέλγιο – Καναδάς (6ος όμιλος), (Στάδιο Ahmad Bin Ali, Al-Rayyan)

Πάντοτε ξεκινάνε με ενθουσιασμό οι Βέλγοι που διαθέτουν φοβερούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν πέτυχαν κάτι το εξαιρετικό μέχρι στιγμής. Το καλύτερο τους επίτευγμα ήταν η 3η θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θεωρεί ότι στο Κατάρ η ομάδα του θα πάει μέχρι τέλους.

Από την άλλη ο Καναδάς δίνει το παρών του για δεύτερη φορά σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έκανε πολύ καλά προκριματικά καθώς τερμάτισε πρώτος σε ισοβαθμία με το Μεξικό. Ο προπονητή της ομάδας Τζον Χέρντμαν έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό. Στέφεν Εουστάκιο (Πόρτο), Χάτσινσον (Μπεσίκτας), Λαρίν (Κλαμπ Μπριζ), Ντέιβις (Μπάγερν) και Ντέιβιντ (Λιλ) είναι φυσικά οι παίκτες που περιμένει πολλά ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Καναδά για να μπορέσει η ομάδα να κάνει την έκπληξη.

Η νίκη του Βελγίου πληρώνει 1.53 στην “ΒοοkieCo” που θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over 1,5 του αγώνα για να ανέβει η τιμή στο στο 1.77. 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε όλες τις στοιχηματικές επιλογές του αγώνα. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

Send this to a friend