Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξεκάθαρα φαβορί Αργεντινή, Δανία, Γαλλία- Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε Μεξικό-Πολωνία (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)
Ξεκάθαρα φαβορί Αργεντινή, Δανία, Γαλλία- Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε Μεξικό-Πολωνία (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Ξεκάθαρα φαβορί Αργεντινή, Δανία, Γαλλία- Αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε Μεξικό-Πολωνία (Ανάλυση και επιλογές στην “ΒοοkieCo”)

Αρχή σε 3ο και 4ο Όμιλο έχουμε σήμερα στο Μουντιάλ του Κατάρ με το μενού να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Έχουμε φαβορί στα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια (Αργεντινή, Δανία, Γαλλία). Αμφίρροπο ματς αναμένεται ανάμεσα σε Μεξικό και Πολωνία.

Απολαμβάνουμε και αυτή την μεγάλη διοργάνωση συντροφιά με την «ΒοοkieCo». H εταιρεία στοιχημάτων που ήρθε να ανατρέψει τα καθιερωμένα. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονά της πρακτορεία Παγκύπρια σε ένα πανέμορφο, υγιές και μοναδικό περιβάλλον. Ουσιαστικά θα απολαμβάνετε τους αγώνες του Μουντιάλ… σαν το σπίτι σας.

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

12:00 Αργεντινή – Σαουδική Αραβία (3ος όμιλος), (Στάδιο Lusail, Lusail)

Στην μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ρίχνεται και η παρέα του Λιονέλ Μέσι που ξεκινά ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Η Αργεντινή βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και «τρέχει» ένα αήττητο σερί 36 αγώνων (26-10-0). Προέρχονται και από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2021 και έτσι ο Μέσι κατέκτησε και τον πρώτο του τίτλο με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ο κόουτς Σκαλόνι θέλει 26 «καμικάζι» και προχώρησε σε δύο αλλαγές στην αποστολή μετά το φιλικό με τα ΗΑΕ (16/11, 0-5), καθώς δεν μπορούσε να περιμένει και να ρισκάρει. Οι ανέτοιμοι Χ. Κορέα και Γκονσάλες αντικαταστάθηκαν από τους Αλμάδα και Άνχ. Κορέα .

Η Σαουδική Αραβία που δίνει το παρών της για 6η φορά σε τελική φάση του Μουντιάλ, έχει ενώπιον της στην πρεμιέρα πολύ δύσκολη αποστολή. Οι ποδοσφαιριστές του πολύπειρου Ερβέ Ρενάρ θα προσπαθήσουν να κάνουν την μεγάλη έκπληξη. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα από τα αστέρα της ομάδας ο επιθετικός Φαχάντ Αλ Μουβαλάντ, με τα 17 διεθνή γκολ, δεν κλήθηκε στην αποστολή λόγω υπόθεσης ντόπινγκ.

Στις αγορές στην “ΒοοkieCo” η νίκη της Αργεντινής βρίσκεται στο 1.16 και το 1/1 Ημίχρονο-Τελικό ανεβαίνει στο 1.67. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

15:00 Δανία – Τυνησία (4ος όμιλος), (Στάδιο Education City, Ντόχα)

Με φόρα έρχεται η Δανία η οποία ετοιμάζεται να εκπλήξει στο φετινό Μουντιάλ. Στα προκριματικά πέτυχε 9 νίκες και έχασε μόνο από την Σκωτία σε αδιάφορο παιχνίδι. Ουσιαστικά πήρε με άνεσε την πρωτιά του ομίλου της μπροστά από την Γαλλία την οποία κέρδισε και δύο φορές. Πάλι οι δύο ομάδες θα τα πούνε και στο Μουντιάλ, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Ο προπονητής των Δανών Κάσπερ Χιούλμαντ, κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φάνηκε και πέρσι στο Γιούρο.

Προκρίθηκε για έκτη φορά σε Μουντιάλ αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ. Σύνολο με αδυναμίες η Τυνησία που θα προσπαθήσει για το καλύτερο και να έχει αξιοπρεπείς παρουσίες.

Η νίκη των Δανών βρίσκεται στο 1.51 στην “ΒοοkieCo” που μπορεί να συνδυαστεί με το over 1,5 του αγώνα που ανεβαίνει στο 1.91. 

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ

18:00 Μεξικό – Πολωνία (3ος όμιλος), (974 Stadium, Ντόχα)

Για 8η συνεχή φορά δίνει το παρών του σε Μουντιάλ το Μεξικό. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χεράρδο Μαρτίνο βρίσκεται από τον Ιανουάριο του 2019 στο τιμόνι της ομάδας και έχει καλό απολογισμό (41-11-11). Στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί στην επόμενη φάση και με βάση τα δεδομένα, θα παλέψει για αυτό με την σημερινή του αντίπαλο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς (2-0-3) το Μεξικό για τους λάτρεις της στατιστικής.

Από την άλλη η Πολωνία εξασφάλισε την παρουσία της στο Μουντιάλ μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ. Αρχικά, τερμάτισε 2η (πίσω από την Αγγλία) στον 9ο προκριματικό όμιλο με 20 βαθμούς σε 10 αγώνες (6-2-2). Μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας, πέρασε χωρίς αγώνα στον τελικό των πλέι-οφ, όπου νίκησε τη Σουηδία με 2-0 παίρνοντας το εισιτήριο για το Κατάρ. Η φετινή είναι η 9η της συμμετοχή σε τελική φάση της Διοργάνωσης.

Ισοζυγισμένο το σετ αποδόσεων στην “ΒοοkieCo”. 2.67, 2.97, 2.87, για άσο, ισοπαλία και διπλό. Καλό φαντάζει το G/G που προσφέρεται στο 1.90.

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

21:00 Γαλλία – Αυστραλία (4ος όμιλος), (Στάδιο Al-Janoub, Al-Wakrah)

Οι κάτοχοι του Μουντιάλ θέλουν να γίνουν η 3η ομάδα στην ιστορία που κάνει το back to back (Βραζιλία και Ιταλία οι άλλες), αλλά πρώτα θα πρέπει να ξορκίσει την κατάρα που ξεκίνησε με αυτήν τροπαιούχο το 1998, που θέλει την κάτοχο να αποκλείεται στη φάση των ομίλων, εκτός της Βραζιλίας το 2006. Αυτό φυσικά φαντάζει πολύ δύσκολο να συμβεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ντινιέ Ντεσάν θα είναι οι σημαντικές απουσίες που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες και κυρίως φυσικά του Καρίμ Μπενζέμα. Εκτός και οι Καντέ, Πογκμπά και  Ενκουνκού.

Πέμπτη σερί συμμετοχή σε Μουντιάλ για την Αυστραλία. Χωρίς νίκη στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, γνώρισε 5 ήττες και πήρε μόνο μία ισοπαλία από τη Δανία, την οποία αντιμετωπίζει στο φινάλε των αγωνιστικών. Θα προσπαθήσει σε αυτό το τουρνουά να ξορκίσει αυτή την κατάρα και ότι βγει…

Εύκολα, δύσκολα ενδέχεται να κερδίσει η Γαλλία με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1.28. Αν συνδυαστεί αυτό από το ημίχρονο, ακόμα καλύτερα σε αυτούς που θα το επιλέξουν (1.90).

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές της αναμέτρησης ΕΔΩ. 

Ποιος θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Μουντιάλ;

Αποδόσεις, φαβορί και αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Μουντιάλ

Μην ξεχνάτε ότι: Μέχρι και 75% BONUS στα παρολί ΜΟΝΟ στην “ΒοοkieCo”

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θέλετε στην «ΒοοkieCo» που έχει και τις υψηλότερες τιμές και σε αυτή την διοργάνωση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τις αμέτρητες πραγματικά στοιχηματικές επιλογές για το φετινό Μουντιάλ που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες (σε οποιοδήποτε άθλημα) και τις στοιχηματικές επιλογές πατώντας ΕΔΩ.

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’ από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το υπεύθυνο στοίχημα.

 

Send this to a friend